Leonidas - Partenerul tau pentru cadouri cu orice ocazie!

BUCURESTI - 5 decembrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Astazi , 5 decembrie 2011, s-a lansat site-ul www.ciocolatabelgiana.ro unde puteti vizualiza sortimente din toata gama de produse Leonidas precum si modalitati de ambalare cadou. Leonidas este un producator de ciocolata de renume mondial ce comercializeaza peste 100 de tipuri diferite de ciocolata belgiana in peste 1400 puncte de vanzare din intreaga lume.

Bijoux grande rouge

Bijoux grande rouge

 JUST THINK OF SOMEONE 

Leonidas

Fie cã este vorba de o zi de nastere, o petrecere, cina cu prietenii, o searã romanticã sau pur si   simplu un gest de multumire, aceste momente pot apãrea mereu in viata dumneavoastrã. Poate doriti sã arãtati unei persoane apropiate cât de mult o iubiti sau apreciati. Sau doriti sã surprindeti, sã felicitati sau pur si simplu sã rãsfãtati pe cineva fãrã un motiv anume. Pentru ocaziile mici sau mari, ciocolata Leonidas este cadoul perfect.

Pentru tine - Ai la dispozitie sa alegi din cele 6 modele de ballotin-uri si peste 100 de sortimente de praline Leonidas si esti pregatit pentru calatoria gustului de calitate.

Pentru cei dragi – Trebuie sa alegi cutia (caseta metalica sau casuta belgiana) si sa faci o selectie de praline pentru un rasfat desavarsit. Un gest clasic care iti va aduce intotdeauna un zambet.

Pentru ocazii speciale – Ofera o selectie atent realizata de praline Leonidas intr-una din cutiile speciale Bijoux sau Ballotin de Lux, un gest elegant caruia putin ii vor rezista.

Numele “Leonidas” reprezintã chintesenta ciocolatei belgiene nu numai pentru localnici dar si pentru iubitorii de ciocolatã din toate cele cinci continente, care se bucurã de pralinele Leonidas. Pralinele Leonidas sunt într-adevãr vândute pretutindeni,  indiferent unde vei cãlãtori vei gasi un magazin Leonidas. Toate magazinele se aprovizioneaza de la singura fabrica din Belgia – Bruxelles, garantand astfel aceeasi calitate dar si prospetime in toata lumea.

Astazi pralinele Leonidas  sunt realizate dupã metodele traditionale, folosind cele mai bune ingrediente:  100% unt de cacao pur pentru învelis, ingrediente naturale si proaspete, precum unt si smântânã,  delicatese precum alune din Turcia, cirese Morello din Périgord, migdale din Italia si nuci din Grenoble. Pe scurt, cele mai bune ingrediente din lume.  Pentru a putea garanta prospetimea si compozitia exceptionale, Leonidas a introdus un sistem de control al calitãtii sofisticat, folosind ultimele tehnologii in domeniu.

Ca la orice produs si ambalajul face diferenta. Din acest punct de vedere Leonidas este singura ciocolaterie din piata care ofera peste 40 de modalitati de ambalare tip cadou de la cutii standard si pana la cele editie limitata.

Despre CONP - D & G

Va asteptam intr-unul din magazinele noastre:

Confiserie Leonidas Beller
- magazin master francizor -
Str. Putul lui Zamfir 3, Sector 1 , Bucuresti (zona Piata Dorobanti)

Confiserie Leonidas Pipera
- magazin francizat -
Sos. Pipera-Tunari 17, Bucuresti

Confiserie Leonidas ASE
- magazin francizat -
Calea Dorobantilor 35, sector 1, Bucuresti (langa ASE)

Confiserie Leonidas Galati
- magazin francizat -
Galeriile Real, B-dul Galati 3A, Galati

LEONIDAS - Un secol de prospetime, generozitate si traditie