Investitii de multe milioane in zona de Sud a Bucurestiului

BUCURESTI - 7 octombrie 2010

Comunicat tip General in Constructii

Immo Lex, Divizia de Imobiliare a companiei Lex Audita, introduce un nume nou in sectorul investitiilor imobiliare, NGB Construction & Management.

Investitii de multe milioane in zona de Sud a Bucurestiului

NGB Construction & Management se concentreaza pe industria extractiva si pe proiecte de dezvoltare imobiliara, facand parte dintr-un grup privat de companii care activeaza la nivel international.
Firma ” NGB Construction & Management se ocupa de investitii si proiecte de dezvoltare imobiliara in sectorul comercial si industrial, concentrandu-se pe proiecte cu vizibilitate maxima si in locatii cheie, activitati gestionate de noile departamente Projects Management si Investments Management”, conform declaratiilor d-lui Nicholas Bouri, General Manager al NGB Construction & Management.
Firma a demarat investitiile in domeniul imobiliar, cu surse financiare proprii, in zonele din Sudul Bucurestiului, unde detine suprafete importante de teren, intentionand sa construiasca centre logistice sau industriale moderne, luand in considerare specificatiile companiilor care isi manifesta interesul fata de aceste zone.

Despre Lex Audita

Compania Lex Audita, prin divizia Immo Lex va promova pe toate canalele de informare avute la dispozitie, proiectele dezvoltate de NGB Construction & Management, aducand la cunostinta celor interesati despre evolutia proiectelor si facilitandu-le in acelasi timp accesul la acestea.

Lex Audita
021,434,64,14
office@lexaudita.ro