Cadouri handmade pentru copii la Kihi-Kiha & Co

BUCURESTI - 15 decembrie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Carturesti si designerii de la Kihi-Kiha va invita sambata, 19 decembrie si duminica, 20 decembrie, intre orele 12.00 si 17.00, la cea de-a patra editie a targului de handmade pentru copii, Kihi-Kiha  Co., in GradinaVerona (Arthur Verona nr.15) unde, printre decoratiuni si luminite de Craciun, vom face zapada din bezele, asteptandu-l pe Mos Craciun sa aduca iarna.

Targul va reuni si de data aceasta peste 20 dintre cei mai priceputi artizani si creatori de moda care v-au pregatit hainute realizate manual, jocuri inedite, accesorii unicat, decoratiuni vesele pentru bradul de Craciun, prajituri de casa gustoase.

Prima zi va aduce o surpriza delicioasa - cei mici vor invata, sub indrumarea Alinei Darian, sa pregateasca bomboane din ciocolata si apoi se vor pune pe povestit inspirati de reteta pregatita.

In cea de a doua zi copiii sunt invitati la teatru -Craiasa Racelii- de Mirela Retegan, avandu-i in distributie pe Emanuela Ciucan, Vera Stoian, Cornel Mihalache. Si chiar daca Craiasa pare sa aiba inima de gheata ea va fi cu siguranta cucerita de veselia atelierului Roxanei Vasile.

Parintii se vor putea incalzi cu vin fiert si vor putea gusta impreuna cu cei mici tot felul de dulciuri specifice Craciunului.

La fel de bun si parfumat va fi cidrul de mere cu scortisoara oferit de “Pasi catre Viata”- proiectul ce sustine o parte a cheltuielilor necesare achizitionarii aparatelor de investigatii si tratament pentru cancer din sectiile de oncologie pediatrica ale spitalelor din Romania.

Dorinta organizatorilor, aceea de a creste o comunitate de artisti plastici care sa isi indrepte atentia catre cei mici, s-a indeplinit. Primele editii ale targului s-au bucurat de succes, astfel ca numarul artistilor expozanti si al celor care viziteaza targul a crescut semnificativ.
Va asteptam sambata si duminica sa va bucurati de lucruri frumoase, facute de maini pricepute iar copiii sa se joace si sa se rasfete cu bunatati artistice sau culinare.

Despre DIRECT CLIENT SERVICES SRL

Evenimentul este sustinut de Magic FM, Pasi catre viata, gradinite.com, port.ro, sfatulzilei.info
Pentru mai multe detalii si inscrieri la workshop vizitati pagina oficiala a evenimentului:
www.kihi-kiha-and-co.ro

Ana Niculescu
PR Carturesti
info@carturesti.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/librariile-carturesti/cadouri-handmade-pentru-copii-la-kihi-kiha-co