Lichiditate

Definitie Lichiditate

Capacitatea unui agent economic de a-si plati obligatiile fata de terti la scadenta. Un agent economic poate dispune de un volum mai mare de active decat valoarea totala a obligatiilor sale fata de terti, dar sa fie totusi insolvabil daca nu reuseste sa transforme unele din active in bani, pentru a-si onora obligatiile.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Lichiditate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Lichiditate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Lichiditate. Definitiile termenilor despre Lichiditate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Lichiditate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Lichiditate.