Uscarea rapidă a construcţiilor noi

BUCURESTI - 10 septembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii, Tehnologie

Live site

Rezistența în timp și calitatea clădirilor nou-construite depind, într-o foarte mare măsură, și de corectitudinea cu care se face uscarea pereților și a șapelor înainte de a continua cu finisajele. Excesul de umiditate într-o clădire nouă va determina de multe ori costuri neprevăzute, mai ales pentru utilizatorul final, existând riscul apariției mucegaiului și a igrasiei, a umflării parchetului, a unui aer închis, greu de respirat. Pentru evitarea tuturor acestor neplăceri există, însă, o soluție rapidă și eficientă: dezumidificarea construcțiilor înaintea realizării finisajelor și predării lucrărilor.

Lasati uscarea constructiilor noi in seama partenerului dvs. de incredere!

Cu ani în urmă, lucrările de construcție ale unei clădiri durau, în medie, între 6-9 luni iar materialele de construcție erau, de obicei, uscate prin ventilație naturală până la finalizarea clădirii. Astăzi, timpul de lucru s-a redus extrem de mult, acest lucru însemnând că este nevoie de dezumidificare pentru îndepărtatea excesului de apă din diferite materiale de construcție înainte ca respectiva clădire să poată fi dată în funcțiune, dacă nu riscăm apariția de probleme costisitoare.

Pentru uscarea rapidă a clădirilor noi este nevoie de dezumidificatoare profesionale pentru construcții, iar ca eficiența lor să fie maximă trebuie să funcționeze continuu și să se țină cont de anumiți parametri. În cele mai multe cazuri, umiditatea este concentrată în pivnițe și în zonele în care este utilizată apă pentru construcție: de exemplu, pentru prepararea amestecului de beton. Plasarea dezumidificatoarelor în acele zone specifice, va face procesul de uscare mult mai eficient.

În plus, trebuie avute în vedere următoarele aspecte:

- conținutul de apă din diverse materiale (utilizate pentru pereți, podele și acoperișuri) și cantitatea care trebuie eliminată,

- timpul necesar pentru efectuarea acestei activități,

- menținerea unei temperaturi cât mai constante și

- izolarea cat mai bună a spațiului care urmează să fie dezumidificat.

Pe un șantier, însă, totul se petrece contracronometru și programul de activitate este foarte încărcat, motiv pentru care este recomandat ca lucrarea de dezumidificare să fie plasată în sarcina unei firme specializate în acest domeniu. Echipa Life Art Distribuție își propune să fie partenerul dumneavoastră pentru asigurarea finalizării rapide și corespunzătoare a lucrărilor de uscare a clădirilor nou-construite.

Lucrând cu noi, aveți avantajul de a:

- beneficia de experiența noastră în uscarea de construcții noi

- consultanță permanentă gratuită în rezolvarea problemei cu care vă confruntați

- de cel mai bun raport calitate-preț al lucrării de uscare

- și de cele mai performante aparate de dezumidificare profesionale, a căror eficiență se traduce printr-o uscare profundă a construcțiilor, într-un timp mult mai redus decât în cazul utilizării altor dezumidificatoare pentru construcții și fără riscul crăpării șapei și pereților.

Dezumidificatoarele profesionale pe care vi le punem la dispoziție sunt produse în Germania de către firma Aerial . Acestea funcționează prin metoda condensării (sau uscarea prin refrigerare), cea mai utilizată metoda de dezumidificare a aerului, atât în industrie, cât și în domeniul casnic. Aceasta presupune aspirarea aerului printr-un ventilator, răcirea acestuia și extragerea apei prin condensare, care poate fi colectată printr-un rezervor sau eliminată printr-o conductă.

Un aspect total inovator al acestor tipuri de dezumidificatoare este tehnologia BlueDry, care nu doar contribuie la performanța lor de dezumidificare și la rapiditatea procesului (acestea eliminând, în funcție de model, și până la 100 de l de apă în 24 h de funcționare neîntreruptă), ci le asigură și o eficiență energetică extraordinară. Aparatele au evaporatoare fabricate din țevi de cupru cu lamele de aluminiu, realizat dintr-un aliaj special. Acest aliaj special asigură scurgerea rapidă a condensului într-un mod similar cu "efectul lotus". În plus, acest material special contribuie la realizarea unui transfer termic mai bun.

Aceste dezumidificatoare profesionale pentru construcții pot fi achiziționate sau închiriate, împreună cu alte tipuri de echipamente (ventilatoare, aeroterme, turbine de căldură etc.). Fiecare client al nostru beneficiază de consultanță permanentă din partea echipei noastre de specialiști atât în ceea ce privește alegerea necesarului de echipamente, cât și pe parcursul procesului de dezumidificare. Realizăm măsurători pentru identificarea nivelului de umiditate din diferite materiale de construcție, vă facem recomandări personalizate de aparate și monitorizăm randamentul acestora, prin măsurători periodice, pentru a ne asigura de eficiența procesului de uscare a construcțiilor.

Vă asigurăm că dezumidificarea prin condensare combinată cu tehnologia BlueDry asigurată de Aerial constitutie cea mai sigură și mai eficientă metodă pentru îndepărtarea excesului de umezeală. Vă ajută să reduceți consumul de energie, se reduce la minimum riscul de crăpături în timpul uscării, având în vedere că nu se lucrează la temperaturi înalte, iar procesul de uscare este mult mai scurt.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/life-art-distributie/uscarea-rapida-a-constructiilor-noi