Facem Romania zambitoare

Timisoara - 8 decembrie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Media / Publicitate, Sanatate

Life Care® este cea mai mare companie romaneasca din industria vanzarilor directe, fondata in anul 2005. Pornind de la viziunea ca orice om merita sa traiasca o viata mai buna si fericita, ne asumam misiunea de a crea, dezvolta si inspira continuu un mediu antreprenorial care sa ofere oamenilor o sansa reala pentru a avea o viata mai buna si fericita.

Facem Romania zambitoare

In luna decembrie Life Care® lanseaza campania “Facem Romania zambitoare”, avand sustinerea Ambasadorului Life Care®, actrita Paula Chirila.

,,Cum ar fi daca, fiecare dintre noi, in fiecare zi, am da mai departe fiecarui om cu care ne intalnim cate un zambet? Imi place sa vad oameni ca zambesc. Cred ca fericirea exista in tot ce ne inconjoara, poate fi atinsa prin lucruri simple, prin simtiri primite cu sufletul deschis, prin zambete datatoare de viata.” Paula Chirila

Scopul acestei campanii este de a promova fericirea pe care o simtim atunci cand radem sau cand ii facem pe cei din jurul nostru sa simta la fel, raspandind starea de bine. Pe langa indemnul de a da zambet din zambet, participantii cei mai activi si originali in campanie sunt recompensati cu premii constand in produse sanatoase, voucher cadou si selfie stick-uri.

Pentru a intra in campanie participantii ii fac pe cei din jurul lor (cunoscuti sau necunoscuti) sa zambeasca si posteaza aceste momente sub forma de poze sau filmulete pe "peretele" paginii Life Care de facebook (www.facebook.com/LIFECAREROMANIA), adaugand hashtagul:

#facemromaniazambitoare.

Campania “Facem Romania zambitoare” se desfasoara in perioada 28 noiembrie 2014- 15 ianuarie 2015. Mai multe detalii se regasesc pe pagina de facebook a companiei:

www.facebook.com/LIFECAREROMANIA sau pe site-ul oficial www.life-care.com

Despre Life Care Corp

Portofoliul Life Care® este format din peste 500 de produse, care acopera 7 arii esentiale ale vietii: “sanatate si imunitate”, “slabire si detoxifiere”, “nutritie si sport”, “frumusete si stil”, “bani si antreprenoriat”, “educatie si dezvoltare”, “ingrijire personala si a casei”.
Valorile noastre sunt: LIBERTATE, PASIUNE, PRIETENIE iar promisiunea este aceea ca: “in fiecare zi, cu energie pozitiva, lucram eficient, pentru a oferi oamenilor produse, servicii valoroase si o comunitate increzatoare, astfel incat sa-i ajutam sa traiasca o viata mai buna si fericita’’.