Life Care incepe o noua era BIO odata cu noul CEO, Romulus Sirbu!

BUCURESTI - 23 ianuarie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Sanatate

In anul 2005 se lansa o noua provocare la Timisoara: compania Life Care , prima companie BIO romaneasca. Compania pornea la drum cu principii revolutionare: sustinerea unei vieti sanatoase, grija fata de mediul inconjurator si respectul fata de semeni. Life Care a fost prima companie BIO din industria romaneasca cu distributie la nivel national, care a intrat pe o piata total necunoscuta si, in 2008, si-a castigat titlul de ,,numele BIO in Romania’’ din partea presei din Romania si din Europa.

Life Care incepe o noua era BIO odata cu noul CEO, Romulus Sirbu!

Desi drumul parcurs nu a fost intotdeauna usor, compania Life Care a reusit sa introduca pe piata romaneasca cele mai cunoscute si apreciate branduri BIO internationale (Logona, Fitne, Sante, Acorelle) si detine in acest moment branduri precum Krauter, Life Impulse, Biotissima, BIOstyle sau BioHAUS.

In cei aproape 7 ani de existenta, Life Care isi cimenteaza valorile si isi respecta misiunea, toate convergand catre o viziune comuna, aceea a consolidarii unui mod de viata organic prin sanatate , implinire si prosperitate. Acest lucru este sustinut si din punct de vedere financiar, compania inregistrand cresteri frumoase si sustenabile ale CA, an dupa an, de pana pana la 35% (inca din 2008 compania inregistreaza o CA de peste 10 milioane de euro).

Life Care continua sa aduca un plus de valoare si incepe anul 2012 impreuna cu noul CEO, Romulus Sirbu , care a decis sa faca o schimbare in cariera si s-a reintors pe taramul natal din ultimul sau job in Finlanda si tarile Baltice, convins fiind de viziunea, valorile si misiunea Life Care si dornic sa le duca mai departe.

Romulus Sirbu, noul CEO al Life Care, este o persoana cu 16 ani de experienta in zona de Vanzari Directe (Direct Selling) si networking care va aduce un plus de valoare companiei Life Care prin proiectele, procesele si instrumentele de business pe care le va coordona si implementa si prin participarea lui activa la indeplinirea misiunii Life Care.

Noul CEO a fost ales de Life Care si, la randul lui, Romulus Sirbu a ales Life Care. Abilitatile de leadership si manageriale, experienta acumulata in 16 ani si mai ales rezultatele profesionale remarcabile au fost calitatile pe care Life Care le considera potrivite pentru viitorul companiei.

Life Care s-a detasat invingatoare pe acest segment de piata datorita oamenilor sai, produselor de o exceptionala calitate si, nu in ultimul rand, al respectului fata de valorile organice, universale ale omului.

Cu o experienta internationala in Direct Selling de 7 ani, ocupand pozitia de Country Manager pentru Moldova, apoi Serbia si Muntenegru si ulterior pentru Tarile Baltice si Finlanda, Romulus Sirbu devine CEO si s-a alaturat VIZIUNII Life Care, aceea de a contribui la o lume mai buna, ajutand cat mai multi oameni sa devina constienti de potentialul lor si apoi ajutandu-i sa il atinga si MISIUNII de a crea cea mai mare organizatie internationala unde oricine poate deveni in acelasi timp sanatos, prosper si cu satisfactia contributiei la o viata mai buna pentru cei apropriati lui! VALORILE comune sunt: LIBERTATE pentru construirea PROPRIEI afaceri, PASIUNE pentru a te bucura de ceea ce faci si sa faci cu placere si RESPECT pentru tine in primul rand, pentru cei din jur si pentru ceea ce faci, iar ele stau la baza echilibrului pe care il da o viata implinita!

Acesta este inceputul unei noi ere BIO. Life Care este compania BIO nr.1 in Romania, care ofera sanatate, implinire si prosperitate tuturor celor din jur! Visul, hotararea şi dorinta de perfectiune au devenit elementele cheie ale succesului pentru noua lume oferita de Life Care impreuna cu noul CEO, Romulus Sirbu. Peste 60.000 de Parteneri independenti, consilieri de stil de viata sanatoasa, ii vor ajuta pe cei care doresc sa traiasca un stil de viata sanatos sa isi constientizeze nevoile si sa gaseasca cele mai bune modalitati de rezolvare si imbunatatire.

Despre Life Care Corp

Compania Life Care este promotorul unui stil de viata sanatos, ce incurajeaza consumul de produse BIO. Life Care comercializeaza cele mai apreciate branduri de produse cosmetice, detergenti si suplimente alimentare BIO din lume (branduri precum: Logona, Fitne, Sante, Organyc sau Hoyer) si este detinatorul brandurilor Life Impulse, Krauter, BioHAUS sau BIOstyle.