Life Care lanseaza in premiera in Romania: Olfactoterapia prin parfumuri BIO

Timisoara - 26 septembrie 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate

Compania Life Care Corp. este de 7 ani o adevarata promotoare a stilului de viata sanatos si a respectului fata de mediul inconjurator. Life Care identifica in permanenta dorintele si nevoile celor care isi doresc sa gaseasca solutii cat mai naturale si lanseaza in premiera pe piata din Romania: olfactoterapia prin parfumurile BIO!

Life Care lanseaza in premiera in Romania: Olfactoterapia prin parfumuri BIO

Olfactoterapia este o ramura a aromoterapiei, care, prin inhalarea uleiurilor esentiale actioneaza in sfera psiho-emotionala a persoanei, iar prin stimularea acestei zone, comportamentul poate fi influentat, obtinandu-se relaxarea, calmul sau, dupa caz, vitalitatea, energia. Utilizand magia simtului olfactiv, renumita echipa ACORELLE din Franta, antrenata de Patty Canac, expert in olfactoterapie, a dezvoltat gama de parfumuri la baza carora stau diverse uleiuri esentiale, ce pot aduce echilibrul, energia, linistea...starea de bine!

Printre caracteristicile si avantajele cheie ale parfumurilor BIO Acorelle: sunt 100% naturale, certificate ECOCERT; au o formula unica, bazata pe principiile olfactoterapiei; nu contin parabeni sau ftalati; nu contin pesticide, ingrasaminte chimice sau organisme modificate genetic, metale grele sau nitrati, materii prime de origine animala sau chimicale sintetice; gama contine 9 parfumuri impartite in 3 clase principale, bazate pe uleiurile esentiale: ENERGIZARE, ECHILIBRARE si LINISTIRE; parfumurile sunt facute in Franta si vandute in cele mai cunoscute lanturi de magazine din lume; sunt ideale si pentru persoanele care sufera de alergii, dureri de cap sau au pielea sensibila; recomandate persoanelor doresc o schimbare, tin cont de sanatatea organismului si respecta natura.

Mai mult decat simple parfumuri, parfumurile BIO Acorelle va ajuta sa va echilibrati emotiile.

Mai multe despre lansarea olfactoterapiei prin parfumuri BIO aflati sambata, 29.09.2012, ora 11:30, la Prima TV, in emisiunea ,,Sport, dieta si o vedeta’’, de la  Ioana Blid- National Business development manager Life Care.

Despre Life Care Corp

Compania Life Care Corp., numele BIO in Romania, activeaza in domeniul vanzarilor directe si comercializeaza produse cosmetice, produse terapeutice, suplimente alimentare si produse pentru curatenie, toate BIO sau cu ingrediente BIO.
In prezent portofoliul Life Care include 800 de produse destinate intregii familii si 5 branduri proprii: Life Impulse, Kräuter®, Biotissima, Ganoderma si BioHAUS. Dincolo de afacere, Life Care promoveaza stilul de viata sanatos incurajeaza dezvoltarea profesionala, responsabilitatea fata de comunitate si mediu, promovarea etica a produselor si vietii BIO.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/life-care-corp-/life-care-lanseaza-in-premiera-in-romania-olfactoterapia-prin-parfumuri-bio