Cunoaşte-ţi corpul pe timp de vară!

BUCURESTI - 10 iunie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Tehnologie

Vrei să îți menții corpul în parametrii optimi și să raspundă cerințelor stilului tău de viață? Atunci descarcă gratuit Lifemode , pentru Android sau iOS și fă cunoștiință cu organismul tău. Prin intermediul aplicației mobile, orice utilizator își poate selecta un stil de viață dorit și va primi îndrumări practice despre nutriție și sport .

Lifemode - Stil de viata, nutritie si sport

Lifemode - Stil de viata, nutritie si sport

Odată cu venirea verii multe schimbări se petrec în corpul nostru, în funcție de organism. Deși ne simțim mult mai relaxați și suntem cu gândul la concediu, totodată suntem mult mai expuși la elementele naturii, în special radiațiile solare și temperaturile ridicate.


Ce se întâmplă cu organismul nostru vara?

Expunerea la soare ajută sintetizarea vitaminei D3, ajută reglarea somnului, ameliorarea anumitor boli cutanate și creșterea toleranței la stres. Însă fără să simțim, radiațiile au o influență majoră asupra organismului. Cele ultraviolete afectează pe termen lung vederea, în special a persoanelor cu ochi deschiși la culoare (pot produce leziuni la nivelul corneei, dezvoltarea unor forme de cancer al pleoapelor sau conjunctivitei sau degenerarea maculară). Pe termen scurt, pot apărea arsuri solare – eritemul – care sunt inflamații și reacții toxice ale pielii. Temperatura ridicată crește nivelul transpirației, al pierderilor de minerale din organism și resimțim un nivel de oboseală ridicat datorat activității cardiovasculare intense.


Cum știu ce trebuie să fac?

În funcție de organismul tău, există mai multe opțiuni pentru a contracara efectele negative. Unii avem nevoie de antioxidanți pentru a elimina toxinele, alții de minerale pentru a compensa transpirația intensive iar unii de polifenoli și vitamin pentru a ajuta pielea și ochii. Poți afla ce ți se potrivește doar urmărindu-ți corpul.


Special pentru perioada de vară, am introdus în aplicația Lifemode, printre cele 28 de stiluri de viață predefinite, sfaturi practice special gândite pentru acest sezon.

Dacă vrei să te protejezi împotriva efectelor negative ale statului în soare, lifemode-ul Expunere la soare te ajută să îți protejezi pielea și părul și te învață cum poți reduce oboseala indusă și cantitatea de radicali libei din organism.


În același timp poți explora și folosi lifemode-urile Piele, Păr și unghii sau Detoxificare. Toate aduc beneficii și soluții pe care le poți folosi să urmărești, cunoști și ajustezi reacțiile corpului tău.


Lifemode de zi cu zi!

Lifemode este un instrument care îti va aminti zilnic, care sunt nutrienți și exercițiile fizice necesare menținerii corpului în parametrii optimi de funcționare și corelat cu stilul tău de viață.

Descarcă gratuit Lifemode, pentru Android sau iOS


Aplicația se adresează persoanelor cu vârste cuprinse între 16 și 80 de ani și este rezultatul a unui an intensiv de cercetare și documentare. În 2014, împreună cu un doctor farmacist de la Universitatea de Farmacie și Nutriție din Viena, au fost dezvoltate stilurile de viață pe care aplicația le cuprinde, împreună cu nutriția corespunzătoare. Toate informațiile se bazează pe cele mai recente studii din industrie și pe experiența echipei de nutriționiști din Austria.


În spatele aplicației se află o echipă de tineri care au studiat la Universitatea de Vest din Timișoara împreună cu programatorii din Târgu Mureș. Deși toate activitățile au fost coordonate din Viena, începând cu luna Aprilie echipa are un birou în București pentru a putea colabora mai ușor cu nutriționiștii și trainerii români.

Despre Lifecare Essentials GmbH

Motto-ul nostru: Observă-ți stilul de viață. Măsoară-l. Transformă-l.

Lifecare Essentials GmbH a fost înființată în Viena, Austria în vara anului 2014. Viziunea companiei este de a crea produse și instrumente pentru un stil de viață mai bun. Sub Motto-ul: Observă-ți stilul de viață. Măsoară-l. Transformă-l. noi creăm și producem o aplicație mobilă pentru a monitoriza stilul de viață, o linie de nutrienți de ultimă generație și platforme informative online. Având sediul principal în primul district al Vienei, organizația a început activitățile în România, din Aprilie 2015. Compania s-a clasat în topul celor mai inovative 150 de organizații tinere în 2014, fiind prezenți în topul Pioneers, reușind să conecteze tehnologia cu nutriția. Echipa actuală cuprinde 16 tineri antreprenori, bloggeri, programatori și 2 consultanți cu experiență în domeniu.