Cursuri gratuite despre aplicat la facultate in SUA - Caravana LSRS 2009

BUCURESTI - 11 iunie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS), anunță organizarea proiectului pilot Caravana LSRS despre Studii in SUA 2009. Acest proiect are ca scop informarea elevilor şi a studenţilor români despre oportunităţile de studiu în SUA la nivelul de licenţă (undergraduate) şi de masterat şi doctorat (graduate).

Cursuri gratuite despre aplicat la facultate in SUA - Caravana LSRS 2009

Bucuresti, 11 iunie 2009 - Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS), anunță organizarea proiectului pilot Caravana LSRS despre Studii in SUA 2009. Acest proiect are ca scop informarea elevilor şi a studenţilor români despre oportunităţile de studiu în SUA la nivelul de licenţă (undergraduate) şi de masterat şi doctorat (graduate). Seminariile sunt gratuite și vor fi organizate în 6 oraşe: Timișoara (15 iunie), Cluj Napoca (16 iunie), Iași (18 iunie), Constanța (19 iunie), București (2 iulie), Târgu Mureș (6 iulie). Cele două sesiuni ale seminariilor (undergraduate şi graduate) se vor desfăşura pe parcursul unei singure zile, in paralel, şi vor dura aproximativ 6 ore. Mai multe detalii pot fi găsite la adresa de web: http://caravana.lsrs.ro. Cursurile sunt complet gratuite, dar inscrierea este obligatorie pe site.

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) este o organizație non-guvernamentală sub patronajul Senatului României ce asigură un cadru de organizare reprezentativ al studențimii române din străinătate, promovând o puternică solidaritate între membrii săi, ca reprezentanți de valoare ai României, și o atitudine pozitivă față de perspectivele întoarcerii lor în țară după terminarea studiilor. Scopul principal al LSRS este de a apăra și promova drepturile și interesele academice, profesionale, sociale și culturale ale membrilor săi, precum și de a facilita contribuția lor la dezvoltarea României. LSRS își propune să-i informeze pe studenții români din străinătate cu privire la oportunitățile de participare la viața economică, politică și socială a României, dar și să-i informeze pe românii interesați de perspectiva studiului în străinătate despre oportunitățile academice existente.

Despre Liga Studentilor Romani din Strainatate

Linkuri utile:
Site-ul proiectului: http://caravana.lsrs.ro
Prezentarea proiectului: http://caravana.lsrs.ro/prezentare.pdf, http://caravana.lsrs.ro/prezentare.doc
Posterul proiectului: http://caravana.lsrs.ro/poster.jpg
Site-ul pentru înscriere: http://tinyurl.com/studiisua
Site-ul organizației: http://www.lsrs.ro/
Aparitii recente in media a LSRS: http://www.lsrs.ro/events.php

Ovidiu Dan,
VP Adj Proiecte
0744 60 75 61
ovidiu.dan@lsrs.ro
ovidiu.dan@lsrs.ro