Likeit “VIP Dealers Meeting 2015”

BUCURESTI - 16 iunie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate, Tehnologie, Retail

Live site

Likeit Solution este gazda evenimentului “VIP Dealers Meeting 2015”, locul în care se vor întâlni furnizorii și partenerii de top ai firmei, cei care promovează atât produsele destinate pieței consumer cât și soluțiilor business. Acest eveniment se va desfășura în stațiunea Nisipurile de Aur din Bulgaria în perioada 19-21 iunie. Cele mai noi tendințe în tehnologia IT - produse, servicii și soluții - vor fi prezentate de către reprezentanții companiilor furnizoare, oferind ocazia partenerilor să înțeleagă strategia pe termen mediu și lung în acest domeniu în care inovația continuă este lege. Branduri precum Microsoft, Bitdefender, Cisco și Asus, unele dintre cele mai inovatoare de pe piața tehnologiei dețin topul prezentărilor și sunt așteptate cu maxim interes în cadrul evenimentului.

Mircea Ciucur, CEO Likeit

Pe lista participanților, se vor regăsi persoanele de decizie și managerii celor mai importante companii românești din domeniul IT, integratori de sisteme, reselleri, retaileri, companii din online, companii pentru care Likeit și-a perfecționat continuu ofertele și serviciile.

“Acest eveniment va fi ocazia perfectă pentru prezentarea strategiilor de business, a produselor noi și a tendințelor în IT pentru următorul sezon de vârf pe care-l așteptăm cu toții. Evenimentul VIP Dealers Meeting este foarte apreciat de către partenerii noștri, Likeit facilitându-le astfel accesul la informații care îi ajută să își orienteze business-ul, să ofere feedback direct asupra aspectelor comerciale ale activității lor. Recunoașterea performanțelor, a fiabilității sistemelor și a serviciilor oferite s-a concretizat prin fidelizarea unui număr mare de clienți și a cifrei de afaceri înregistrate pe parcursul activității din ultimii ani. În cadrul evenimentului clienții noștri vor afla despre cele mai noi produse și trenduri, strategiile companiilor producătoare, putând de asemenea testa noile tehnologii. În fiecare an, feedback-ul primit ne-a ajutat să înțelegem mai bine problemele partenerilor noștri și să ne calibram ofertele în funcție de acestea. Iar rezultatele s-au văzut atât prin creșterea vânzărilor dar și prin lărgirea portofoliului de produse și servicii pe care noi le oferim.”  - a declarat Mircea Ciucur, noul CEO al Likeit.

Likeit își propune și reușește de fiecare dată să reducă distanța dintre furnizori și partenerii săi și să ofere un portofoliu integrat de produse și servicii (finanțare, logistică, expertiza echipei Likeit, garanție și service) ca să susțină dezvoltarea  partenerilor săi.

În perioada evenimentului fiecare furnizor va avea ocazia să se întâlnească în cadrul meselor rotunde cu partenerii de top ai firmei Likeit, întâlniri care au ca scop împărtășirea experienței de business, rămanand astfel consecvenți principiului conform căruia un partener informat este un partener puternic.

Ca membru ECOTIC, Likeit își propune să susțină tehnologia care favorizează respectarea calității mediului și își desfășoară operațiunile în conformitate cu normele de mediu standardizate. Fiind implicată activ în acțiuni de conștientizare organizate de ECOTIC, Likeit nu pierde în nici un an ocazia de a îi avea alături la VIP Dealers Meeting și de a îi sprijini în demersurile lor de protecție a mediului.

LIKEIT SOLUTION SRL a realizat în 2014 o cifră de afaceri de peste 50 milioane eur, țintind pentru următorii 3 ani, depășirea pragului de 100 milioane EUR.

Oferim celor peste 1000 de clienți activi un portofoliu bogat de produse și branduri precum: Asus, Apple, APC, AMD, Bitdefender, Microsoft, Cisco, Brother, HP, Fujitsu, Intel, Karspersky, Benq, LG, Samsung, Kingston, Socomec, nJoy, RPC, Edimax, Mio,etc.

În calitate de distribuitor oficial al celor mai importante branduri, Likeit este o companie puternică și stabilă, cu o reputație solidă în rândul partenerilor din domeniul sau de activitate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/likeit-solution/likeit-vip-dealers-meeting-2015