De ce să alegi țevile laminte pentru instalații de la Nico Metal Tub SRL?

BUCURESTI - 23 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Nico Metal Tub este unul dintre cei mai vechi distribuitori de tevi din otel și tevi laminate . Compania a fost înfiintată în anul 2005 și oferă o gamă bogată de produse metalurgice.

De ce să alegi țevile laminte pentru instalații de la Nico Metal Tub SRL?

     Nico Metal Tub este unul dintre cei mai vechi distribuitori de tevi din otel și tevi laminate. Compania a fost înfiintată în anul 2005 și oferă o gamă bogată de produse metalurgice. Sediul principal este în Bucuresti dar livrările se pot face oriunde în România prin flotă propie și curierat. Din ianuarie 2017 sunt posibile comenzile online prin noul site https://www.nicometaltub.ro/ .

     Țevile laminate sunt mult mai fiabile deoarece sunt special fabricate și testate pentru a rezista la presiuni mari de lucru pe timp îndelungat. Teava trasa la cald oferă o serie de avantaje precum: capacitatea crescută de rezisteță la presiune, sunt mai usoare si subtiri ducând la o reducere a cheltuielilor; rezistența pe întreaga circumferință a conductei datorită lipsei punctului de sudura; calculele de presiune sunt usor de determinat, ele nu depinde de calitatea sudurii; secțiunea transversală este perfect rotunda; aplicabilitate în condiții dure – pot fi utilizate în medii reci sau calde și au o durată de viață crescută și calitatea superioara a materialului utilizat.

    Diamentrul disponibil între 21,3 mm până la 508 mm iar grosimea pereților interni diferă în funcție de destinația instalației.

    Pe langă produsele de calitate disponibile direct din stoc, Nico Metal Tub SRL oferă servicii specializate pentu acest domeniu:

Debitare:folosind serviciul de debitare aveți garanția că pierderile de material sunt minime și costurile dvs. sunt optimizate. Execută debitare la lungimea cerută a țevilor cu mașini de tăiat cu discuri. 

Asistentă tehnică:personalul companiei are experiență de peste 30 de ani în domeniul produselor metalurgice și poate răspunde oricărei probleme generată de proiectele extraordinare. 

Transport dedicat -livrările cu autocamioanele se fac de luni până vineri între orele 08:00 - 16:00. Pentru livrări în afara orelor de program se va discuta cu agentul de vânzari. 

    E foarte importantă alegerea produselor în funcție de calitatea dorită. De exemplu pentru industria petrolului, a gazelor sau a apei e nevoie de P235/265 iar pentru aplicații mecanice se recomandă tipul E235.

   Detalii și oferte de preț direct pe site sau la telefon 0722.679.839 / 0727.341.811

Despre Limonade

NICO METAL TUB este o companie cu capital integral românesc care distribuie și comercializează țevi laminate, sudate și zincate precum și accesoriile aferente acestora (fitinguri, robinete, sisteme de prindere și ansamblare).

Compania noastră a fost înființată în anul 2005 devenind un jucător important pe piața de produse metalurgice din România. Cifra de afaceri a atins peste 2,5 milioane EUR/an și suntem într-o continuă expansiune, dorind permanent să ne diversificăm portofoliul de clienți.