Evenimente pentru Copii şi Părinţi la Bucureşti | 1-3 Decembrie

BUCURESTI - 1 decembrie 2017

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Social, Cursuri

Începe minivacanţa de 1 decembrie! Anul acesta avem patru zile de minivacanţă: celor din weekend li se adaugă ziua de joi, 30 noiembrie, când sărbătorim Sfântul Andrei şi cea de 1 decembrie când este Ziua Naţională a României. Vezi ce evenimente dedicate copiilor sunt în București!

Gokid - unde ieșim cu copilul în minivacanța de 1 decembrie

Gokid - unde ieșim cu copilul în minivacanța de 1 decembrie

Începe minivacanța de 1 decembrie! Anul aceste avem 4 zile de libere. Pentru cei care vor fi în București în această perioadă,  vă prezentăm lista de evenimente și activități pentru copii și părinți în perioada 1-3 decembrie.

VINERI

1 DECEMBRIE 2017

SPECTACOL

1. Teatrul Coquette va asteapta la un nou spectacol interactiv pentru copii: Praslea cel Voinic si merele de aur. Spectacolul este o adaptare a celebrului basm cu același titlu al lui Petre Ispirescu, este interactiv și plin de umor.

TÂRG

2. Tot norodul este aşteptat vineri, întâi până duminică, trei ale lunii lui Undrea, de la orele 10 de dimineață până la 6 seara, la Târgul de Sfântul Nicolae de la Muzeul Național al Țăranului Român. 130 de meșteri mari, cei mai pricepuți olari, lingurari, cojocari, cofetari, țesătoare, cusătorese, împletitoare, pielari, rudari, iconari, cioplitori… vin din toate zonele țării cu lucruri frumoase, numai bune de târguit, pe care le-au meșterit peste an.

FESTIVAL

3. Visual Art Fest este un festival dedicat artelor vizuale, care își propune să aducă în atenția bucureștenilor cât mai multe tipuri de artă vizuală și de tehnologii de ultimă generație din domeniu. Astfel, spectacole de muzică live, instalații de artă vizuală, workshop-uri și ateliere de creație vor umple Pavilionul Central de la Romexpo, în weekendul 1-3 decembrie.

    Vezi lista de festivaluri kid-friendly sau doar pentru părinţi, evenimente care te aşteaptă în acest weekend în Bucureşti.

SÂMBĂTĂ

2 DECEMBRIE 2017

ATELIERE

4. Clay Play Ceramica ne invită la Maratonul Atelierelor de Crăciun! In fiecare zi, de marti pana sambata suntem aşteptaţi la ateliere de modelaj in lut cu specific de Sarbatori, pictura pe decoratiuni de Craciun si olarit pentru toate varstele. Sunt asteptati copii cu varsta intre 5 si 99 ani. Consulta programul si inscrie-te din timp la ateliere!

5. Ofera-i copilului tau o alternativa de a petrece timpul liber intr-un mod placut, distractiv si benefic pentru sanatatea lui! Veniti impreuna la atelierul YOGA FAMILIEI de la ora 10.30, a petrece timp de calitate în familie, printr-o activitate care susține conectarea dintre părinte și copil, cu multă voie bună, mișcare și distracție.

6. Yoga Kids este despre mișcare și jocuri, echilibru și încredere în sine. Copiii se distrează si se detensionează prin joacă, exerciții de respirație și mișcare. De la ora 12.00 ii asteptam pe copiii peste 5 ani la atelierul YOGA KIDS! 

SPECTACOLE

7. Teatrul Coquette ii invita pe cei mici la spectacolul Vulpea si Corbul. Inspirat de indragita fabula cu acelasi nume scrisa de La Fontaine si adaptat pe intelesul si pe placul copiilor.

8. Opera Comica pentru Copii ne-a pregatit spectacolul „Onix și Barton” , o poveste simplă despre probleme actuale, stringente și delicate. Sunt două planuri care se întrepătrund, două contexte sociale, două crezuri care, deși sunt radical diferite, ajung să se completeze reciproc.

 

Vezi toată lista de evenimente din weekend.

Despre Limonade

Suntem o echipă interactivă tânără, orientată spre client și performanțe. Înființată în 2009, agenția noastră și-a respectat întotdeauna angajamentele față de clienți și parteneri.
Ne bazăm pe experiența si profesionalismul specialiștilor noștri pentru a livra consultanță de marketing, SEO, Google Adwords, promovare pe Facebook,.