Unde găsești psihologi buni în București?

BUCURESTI - 19 octombrie 2017

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Sanatate, Social

În ultimii ani au a crescut interesul oamenilor pentru dezvoltare personală și majoritatea dintre ei apelează la psihologi sau psihoterapeuți. Dar cum știi că terapeutul ales e bun? Vezi echipa de psihologi de la cabinetul Psihologie Cuantică.

Psihologie Cuantică

Psihologie Cuantică

În ultimii ani a crescut interesul oamenilor pentru dezvoltare personală și majoritatea dintre ei apelează la psihologi sau psihoterapeuți.  Dar cum știi că terapeutul ales e bun?

Mai jos sunt câteva indicații despre aspectele pe care e bine să le verifici când cauți un psiholog:

1.Experiența în domeniu.

2.Terapeutul îți spune exact cu ce te poate și cu ce nu te poate ajuta.

3.Rezultatele avute cu alți pacienți.

4.Disponibilitatea lui și dorința să te consilieze.

Echipa Psihologie Cuantică consideră calitatea terapiei mai importantă decât prețul, motiv pentru care vă recomandă alegerea cu atenției a teraputului. Echipa este formată din următorii psihoterapeuți cu experiență:

Ÿ  Sonia Vrincianu –  Doctor în psihologia familiei și a relațiilor de cuplu, cu o experiență de peste 20 de ani, atât în evaluare cât și în intervenția psihologică. Abordează o arie vastă de probleme psihologice. După o activitate intensă și specializări în psihoterapie și-a dezvoltat o viziune terapeutică personalî, dincolo de teorii și tehnici consacrate, adaptând procesul terapeutic la specificul problemei și la personalitatea clientului.

Ÿ  Andreea Ionita – specilizată în psihoterapia individuală, a copilului, de cuplu și de familie. A absolvit Master in Counselling and Psychotherapy, Irish College of Humanities & Applied Sciences, Irlanda.

Ÿ  Mirela Ignat – specialist în psihoterapii pentru depasirea unor perioade dificile sau de suprasolicitare, dezvoltare personala si autocunoastere, atacuri de panica etc.

Ÿ  Cristina Sima – domenii de competență psihologia familiei, psihologie și consiliere educaționala, dezvoltare personală individuala și de grup.

Ÿ  Simona Retea – domenii de expertiză: anxietate, depresie, atacuri de panică,  stres relații de cuplu, suferință în urma unei pierderi,  traume, cauzate de o boala cronica progresivă, oncologica sau in stadiul final al vieții

Ÿ  Alexandru Preda - a absolvit cursul de "Consilier pentru dezvoltare personală", Facultatea de Psihologie și ASE. Din anul  2010 ajută oamenii, atât prin intermediul ședintelor individuale cât și prin intermediul seminariilor pe care le ține periodic, în sensul descoperirii de sine și al evoluției personale și spirituale.

Ÿ  Angelica Sima -   Studii universitare și specializări: Facultatea de Socio- Psiho- Pedagogie, Universitatea București (1992-1997), Formare în terapie sistemică: cuplu, copil, familie (2006-2007), Formare în psihoterapii scurte și colaborative orientate pe resurse și soluții (2013-2015).

Ÿ  Daniel Bora – specializat în Analiza Tranzacțională.

Ÿ  Camelia Mladin - Psihoterapeut în Analiza Tranzacțională – Yorkshire Training Center.  Psiholog Clinician în supervizare cu drept de liberă practica acordat de COPSI. A absolvit Master ul Psihologie Clinica în cadrul Facultății de Psihologie și Stiințele Educației, Universitatea București. Absolventa a Facultatii de Psihologie, Universitatea Bucuresti. Program de interventie timpurie adresat parintilor “Circle of Security”, dezvoltat de cercetatorii Kent Hoffman, Bert Powell, Glen Cooper

Ÿ  Lucia Aura Bogdan – “Experiența mea în lucrul cu și pentru oameni a început în urmă cu 13 ani, cand am absolvit Facultatea de Psihologie și Asistenta Sociala din București. Cariera mea profesională a continuat cu obținerea atestatului de libera practică in Psihologia Muncii și Psihologia Clinică, urmând apoi formarea în psihoterapie in cadrul școlii Româno-Britanice de Psihoterapie Integrativa.”

Ÿ  Raluca Petre - domenii de competenta: Psihoterapie individuală, Psihoterapie de cuplu și de familie.

Ÿ  Delia Bebi - Competențe: psihoterapie pentru copii, adulti, cuplu, eliberare de avize psihologice si evaluari clinice (Comisie – copii, adulti – Alzheimer, IQ etc), tratamentul depresiei, fobiilor, și anxietății,  sedințe de terapie online pe Skype în română și engleză. Evaluare și consiliere în carieră.

Ÿ  Carmen Suiu -  psihoterapeut cu experiență din anul 2014 (atestat de libera practică în Consiliere psihologică scurtă, colaborativă, orientate pe resurse si solutii, Cod Personal: 15978). Experiență din 2004 in domeniul recrutarii de personal. Studii de formare: ARTS & CORS (Asociatia Romana de Terapii Scurte, Colaborative, Orientate pe Resurse si Solutii); CMT (Cotextual Modular Therapy). Formare in Terapia Sistemica: Cuplu, Copil, Familie (Asociatia de Consiliere si Terapie a Familiei, Romania). Circle Of Security, Parenting Training. Formare in Psihotraumatologie (Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei).

Sedințele au loc la cabinetul din zona Tineretului , București sau online, pentru cei care nu posibilitateas să se deplaseze. Pentru mai multe detalii vă rugam să accesați site-ul http://www.psihologiecuantica.ro/