Mai sunt doar 2 zile pana la Gala Premiilor eCommerce 2010!

BUCURESTI - 30 august 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Doar 2 zile ne mai despart de cea de a 5-a editie a Galei Premiilor eCommerce (GPeC) care se va desfasura joi, 2 septembrie 2010, la hotelul Ramada Bucharest Parc, incepand cu ora 12.30 – ora sosirii invitatilor. Agenda evenimentului este publica pe website-ul Galei la www.gpec.ro, iar organizatorii ii invita pe toti cei direct implicati in industrie si pe reprezentantii mass-media sa participe gratuit la singurul eveniment dedicat pietei de comert electronic.

Ca intotdeauna, Gala Premiilor eCommerce ramane un eveniment cu usile deschise, dedicat tuturor celor interesati de comertul electronic, invitand gratuit atat oamenii de business, cat mai ales presa de specialitate care - conform spuselor organizatorilor - vor avea parte de content extrem de relevant datorita prezentei speakerilor internationali de renume, precum: Bryan Eisenberg, Julian Harris (Google United Kingdom), Todd “Turbo” Watson (IBM), Manfred Stadler (IBM).

Pe langa speakerii internationali, cea de a 5-a editie a Galei Premiilor eCommerce beneficiaza si de prezenta numelor cunoscute din online-ul romanesc, cum ar fi: Bogdan Manolea (Legi-Internet.ro), Iustin Priescu (Outpost24.com), Petre Datculescu (IRSOP), Dorin Boerescu (2Parale), Daniel Nicolescu (GECAD ePayment) si Liviu Taloi (SiteAudit).

“Celebram 5 ani de existenta prin calitate si informatie, de aceea am dorit sa aducem speakeri “grei” din industrie – recunoscuti la nivel national si international. Reprezentantii mass-media si ai online-ului romanesc nu trebuie sa rateze participarea la GPeC pentru ca vor pierde continut extrem de relevant si sansa de a intalni personalitati marcante ale comertului electronic”, spune Andrei Radu, directorul Link 2 eCommerce si organizatorul Galei.

Conferintele GPeC 2010 sunt programate sa inceapa la ora 12.30 si se vor derula pana la ora 18.00, beneficiind de prezenta unor speakeri cu notorietate in piata. Dupa o pauza de o ora si jumatate, cea de a 5-a editie a GPeC isi va desemna castigatorii, organizatorii promitand si o surpriza dupa eveniment.

“Daca exista oameni de online interesati sa participe la conferinte si la Gala, daca presa crede ca este un subiect de interes, lansez o invitatie deschisa pentru ei. Gala e dedicata pietei, asadar aveti acces liber doar cu o conditie: sa trimiteti intentia voastra de participare la office@link2ec.ro in care sa mentionati datele dvs. (nume, functie, companie, date de contact si scopul participarii). Nu tot timpul aveti sansa de a va intalni cu cei mai grei speakeri din domeniu si cu oamenii care conteaza in e-commerce.” – declara Radu.