Iubești să citești! Cititoarele Cărților Romantice celebrează luna iubirii

BUCURESTI - 13 februarie 2015

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura

Colecția Cărți Romantice publicată de Lira își provoacă miile de cititoare să celebreze luna iubirii așa cum numai ele știu să o facă: prin romantismul inspirat din paginile cărților preferate. Campania Iubești să citești! ia startul chiar pe 14 februarie, de Valentine’s Day, și se încheie pe 24 februarie, de Dragobete.

Iubesti sa citesti!

Iubesti sa citesti!

În această perioadă, pagina de Facebook Cărți Romantice va fi gazda unui concurs al celor mai emoționante și neașteptate declarații de dragoste. Cititoarele își aleg un titlu de carte editată de Lira și compun din el o declarație de dragoste. O sută dintre aceste declarații vor fi premiate în cărți din colecțiile Lira și Thriller, ce vor merge către destinatarul declarației, iar opt vor fi publicate în volumul cu numărul 196, Revelația, de Mary Jo Putney. 

 

            Și pentru că iubirea trebuie împărtășită, cititoarele au ocazia de a se reîntâlni pe 17 februarie, de la ora 19.00, la Luna Café & Bistro, pentru a discuta despre cele mai recente apariții din colecțiile romantice, despre seriile și personajele pe care le îndrăgesc și despre aparițiile viitoare. Ceaiul aromat și frumoasele momente de dans asigurate de Soft Step le vor purta pe participante pe tărâmul iubirii. În plus, fiecare participantă va primi în dar cartea Sezonul pasiunilor de Sarah Maclean.

 

            Pentru detalii legate de campania Iubești să citești! vă invităm să urmăriți pagina de Facebook Cărți Romantice. 

Despre Lira

Colecția Cărți Romantice a debutat în anul 2011 și s-a impus în scurt timp atenției celor care apreciază creațiile literare al căror subiect principal îl reprezintă puterea vindecătoare a iubirii, destine conduse de pasiune și romantism, cărți emoționante, care au un final fericit.
Cele circa 185 de titluri sunt traduceri ale unor romane aflate în cele mai cunoscute topuri internaționale de specialitate, cu milioane de cititori în întreaga lume. Colecția va continua cu zeci de alte cărți de succes, scrise de cele mai cunoscute și apreciate autoare: Mary Jo Putney, Amanda Quick, Nora Roberts, Danielle Steel, Sandra Brown etc.
Lira reunește o colecție de literatură universală de dragoste cu trei secțiuni: Romanul de dragoste, Povești adevărate și Cărți Romantice, cărți care se adresează unui public sensibil, preponderent feminin.