Lista de plata a cotelor de contributie pentru cheltuielile comune de folosinta, intretinere si reparatii

Definitie Lista de plata a cotelor de contributie pentru cheltuielile comune de folosinta, intretinere si reparatii

Formular tipizat fara regim special.(pentru asociatiile de proprietari - Cod 14-6-28) Format A4, tiparit pe o singura fata, in blocuri a 100 de file. Serveste pentru determinarea cheltuielilor comune efectuate in fiecare luna si repartizarea lor pe membrii asociatiei in vederea incasarii si reintregirii fondurilor asociatiei de proprietari. Se intocmeste in doua exemplare de administratorul asociatiei, potrivit metodologiei de organizare si conducere a evidentei la asociatiile de proprietari. Circula: - prin afisare la loc vizibil (exemplarul 1) - la administratia asociatiei de proprietari (exemplarul 2). Se arhiveaza la administratia asociatiei de proprietari (exemplarul 2). Vezi si Normele Metodologice 0/21 din 3 martie 1998 la Ordinul nr. 425 din 3 martie 1998 pentru aprobarea Normelor metodologice de intocmire si utilizare a formularelor tipizate, comune pe economie, care nu au regim special, privind activitatea financiara si contabila, precum si a modelelor acestora.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Lista de plata a cotelor de contributie pentru cheltuielile comune de folosinta, intretinere si reparatii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Lista de plata a cotelor de contributie pentru cheltuielile comune de folosinta, intretinere si reparatii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Lista de plata a cotelor de contributie pentru cheltuielile comune de folosinta, intretinere si reparatii. Definitiile termenilor despre Lista de plata a cotelor de contributie pentru cheltuielile comune de folosinta, intretinere si reparatii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Lista de plata a cotelor de contributie pentru cheltuielile comune de folosinta, intretinere si reparatii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Lista de plata a cotelor de contributie pentru cheltuielile comune de folosinta, intretinere si reparatii.