Marissa Nadler, concert in premiera la Bucuresti

BUCURESTI - 18 septembrie 2019

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Artista americana Marissa Nadler va concerta pentru prima data la Bucuresti, marti 24 septembrie, de la ora 20, la Control Club. Apreciata pentru vocea sa de mezzo-soprana si stilul dream folk inconfundabil, cantautoarea vine in Romania in turneul de promovare a celui mai recent album, For My Crimes. Biletele sunt disponibile prin Eventbook.ro.

poster Marissa Nadler

poster Marissa Nadler

 Marissa Nadler's luxurious, resonant soprano voice is reminiscent of Mazzy Star's Hope Sandoval and cabaret stars such as Marlene Dietrich. 

Pitchfork

Pasionata de muzica si arta inca din adolescenta, Marissa Nadler este o prezenta activa pe scena muzicala din Boston, de la inceputul anilor 2000, avand in palmares opt albume de studio. Cel mai recent, For My Crimes (Sacred Bones Records / Bella Union, 2018), este rezultatul unor explorari artistice curajoase, fiind co-produs de Lawrence Rothman si Justin Raisen (care a mai lucrat si cu Angel Olsen, Kim Gordon sau Charli XCX).

Noul album emana energii feminine puternice, datorita unui line-up de exceptie: Angel Olsen, Kristin Kontrol (Dum Dum Girls) si Sharon Van Etten – backing vocals, Mary Lattimore la harpa, Patty Schemel (Hole) la tobe, Eva Gardner la bas, in timp ce multi-instrumentista Janel Leppin este responsabila de aranjamentele orchestrale. Toate aceste artiste fac din For My Crimes un album dinamic, cu o atmosfera intima, iar vocea hipnotizanta a Marissei Nadler – lipsita aproape cu totul de efecte – se afla in centrul fiecarei piese.

Schimband repertoriul, Droneflower – album lansat in aprilie anul acesta, de Marissa Nadler in colaborare cu Stephen Brodsky (Cave In, Mutoid Man) – este o creatie tentaculara, un razboi al contrastelor, intre intuneric si lumina, trecut si prezent, real si imaginar.

On her moody eighth album, the Boston singer-songwriter examines the icy terrain of marital strife through the lens of her habitual gothic folk. – Pitchfork

For My Crimes is a set of perfectly framed folk songs that create a ghostly echo of a relationship breaking down. – The Line of Best Fit

An album of direct storytelling, full of intimate details that linger long after the music stops – Consequence of Sound

 

Concertul Marissa Nadler de la Bucuresti este organizat de Control Club si Liveland.

Facebook event

Biletele pot fi achizitionate la pretul de 40 de lei, online prin Eventbook.ro sau de la Control Club (Str. Constantin Mille, nr. 4) si partenerii Eventbook: http://eventbook.ro/partners.