Evolutia in domeniul calitatii a DataS Targu Secuiesc

BUCURESTI - 3 august 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, IT&C

Lloyd's Register Quality Assurance Romania a inmanat DataS certificatul pentru sistemul de management al calitatii in conformitate cu prevederile ISO 9001 :2008.

Certificare ISO 9001 - DataS

Felicitam DataS SRL pentru certificarea obtinuta!

Petrisor Jechel, Operations Manager Lloyd's Register Romania

DataS a fost fondata in 1992 ca si companie de dezvoltare solutii software. Solutiile software prezentate de DataS sunt folosite in peste 120 de companii textile din tara si strainatate.

Incepand cu anul 2008, DataS a deschis linia de business pentru strategii alternative si a finalizat pe parcursul anilor peste 300 de proiecte – individuale si solutii industriale, destinate utilizarii energiei solare. DataS este o companie orientata catre client si catre satisfacerea cerintelor acestuia.

Dl. Laszlo Szabo, administrator DataS declara Ne diferentiem de restul celor prezenti pe piata prin “CALITATE”. Tocmai de aceea, anul acesta DataS a certificat Sistemul de Management al Calitatii (SR EN ISO 9001:2008), cu un prestigios organism de certificare international – Lloyd’s Register Quality Assurance. Printre provocarile perioadei urmatoare sunt dezvoltarea parcurilor fotovoltaice, impreuna cu parteneri externi, fiind in pregatire proiecte cu o capacitate totala de peste 15MW precum si instalatii fotovoltaice rezidentiale. Parteneriatul cu Lloyd’s Register Quality Assurance demonstreaza capabilitatea societatii noastre de a oferi produse si servicii la standarde internationale si sustine faptul ca in mediul de afaceri din Romania, suntem un partener de incredere.”

“Felicitam DataS SRL pentru certificarea obtinuta! Preocuparile noastre in domeniul imbunatatirii continue, precum si demersurile privind managementul riscurilor, din cadrul conceptului LRQA Business Assurance, au gasit un raspuns in sistemul de management al calitatii implementat in cadrul acestei companii de traditie din Targu Secuiesc care se dedica sa promoveze solutii tehnice moderne in domenii de activitate de viitor.”  afirma dl. Petrisor Jechel, Operations Manager Lloyd's Register Romania.

Lloyd's Register Quality Assurance (LRQA) efectueaza evaluari si certificari ale sistemelor de management. LRQA a fost infiintata in 1985 ca raspuns fata de primul standard de calitate si este primul organism acreditat de catre Consiliul National Britanic de Acreditare (UKAS), cat si de cel similar german (DAR). In prezent, detine peste 50 de acreditari si prin cele 41 de birouri din intreaga lume, a fost aleasa de peste 45.000 de clienti si a emis peste 60.000 de certificate in 120 de tari.

Mai multe detalii despre DataS  - www.datas.ro

Mai multe detalii despre LRQA Romania – www.lrqa.ro

Despre LLOYD'S REGISTER (ROMANIA) SRL

Incepand cu 1760, Lloyd`s Register activeaza pentru a spori siguranta vietii, a proprietatii si a mediului, pe mare, pe uscat si in aer.
Lloyd`s Register reprezinta in prezent 7.000 de angajati in 240 de birouri din intreaga lume si promoveaza standarde inalte in proiectare, productie, constructii, mentenanta, standarde operationale si de performanta–pentru ca VIATA CONTEAZA–scopul si mottoul nostru.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lloyds-register-romania/evolutia-in-domeniul-calitatii-a-datas-targu-secuiesc