Lloyd`s Register: Timisoara, 8 -10 Martie – Curs Auditor Intern ISO 9001, ISO 14001 & OHSAS 18001

Timisoara - 9 februarie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Lloyd`s Register Romania organizeaza in Timisoara, in perioada 8-10 Martie cursul `Auditor Intern Sistem Integrat ISO 9001, ISO 14001 si ISO 18001`

Pe langa evaluarea si certificarea sistemelor de management, Lloyd`s Register Quality Assurance acopera si o gama larga de servicii de instruire. Acestea sunt structurate pe diferite nivele de competenta, pornind de la simple cursuri de initiere si atingand nivelul de Lead Auditor acreditat IRCA. Totodata cursurile sunt organizate pe doua sisteme: publice (organizate in mod regulat in diferite zone ale tarii) sau private (in cadrul companiilor).

Astfel, va propunem urmatoarea structura de curs:

Tema Curs: Auditor Intern Sistem Integrat ISO 9001, ISO 14001 si ISO 18001

Locatie: Timisoara

Durata Curs: 3 zile

Perioada Desfasurare: 8 - 9 - 10 Martie 2010

Taxa de participare: 310 Euro/Pers

Servicii incluse:
Suport de curs:
- format electronic - va fi pus la dispozitie anterior inceperii cursului pentru a putea fi studiat
- pe hartie - va fi pus la dispozitie (impreuna cu copii ale standardelor daca este necesar) odata cu inceperea cursului
Diploma:
- in cazul absolvirii examenului final - Certificat de absolvire
- in cazul neabsolvirii examenului final - Certificat de participare (cu posibilitatea de a relua ulterior examenul fara nici un cost suplimentar)
Masa de pranz - pe parcursul celor 3 zile de curs

Metode de lucru folosite:
Cursul are un caracter interactiv, in afara prezentarii cunostintelor teoretice, include o serie de studii de caz si exercitii. Prin intermediul acestora se parcurg toate subiectele prezentate initial in mod teoretic.

LLOYD`S REGISTER QUALITY ASSURANCE, LRQA reprezinta structura operationala din cadrul Lloyd`s Register care efectueaza evaluari si certificari ale sistemelor de management. LRQA a fost infiintata in 1985 ca raspuns fata de primul standard de calitate, BS 5750 si este primul organism acreditat de catre Consiliul National Britanic de Acreditare (UKAS), cat si de cel similar german (DAR). In prezent detine 30 de acreditari. LRQA, prin cele 41 de birouri din intreaga lume, a fost ales de peste 42.000 de clienti si a emis peste 53.000 de certificate in 121 de tari.

LRQA Romania are capabilitatea de a oferi servicii de evaluare si certificare a sistemelor de management conform standardelor internationale la cel mai inalt grad de profesionalism (IS0 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO/TS 16949, ISO 22000, ISO 27001, etc). Printre cei care au ales serviciile LRQA Romania se numara: Vodafone, Orange, Coca Cola, Antibiotice SA, JTI, Heineken, Alstom, British American Tobbaco, Parmalat, DHL, Complexul Energetic Craiova, UCM Resita, Lafarge, Complexul Energetic Rovinari, Hoeganaes Corporation, Dalkia Termo Prahova, Honeywell, Guyomarc`h, Vrancart, Santierul Naval Damen, Argus, Agentia Spatiala Romana, Romstal, Zentiva si multi altii.

Ne-am bucura ca acest curs sa corespunda necesitatilor si cerintelor dumneavoastra de instruire si am fi onorati sa il parcurgem impreuna.

Despre LLOYD'S REGISTER (ROMANIA) SRL

Incepand cu 1760, Lloyd`s Register activeaza pentru a spori siguranta vietii, a proprietatii si a mediului, pe mare, pe uscat si in aer. In acesti 250 de ani s-au cunoscut evolutii tehnologice remarcabile, iar Lloyd`s Register a trecut odata cu acestea printr-o expansiune impresionanta.
Lloyd`s Register reprezinta in prezent 7.000 de angajati in 240 de birouri in intreaga lume si promoveaza standarde inalte in proiectare, productie, constructii, mentenanta, standarde operationale si de performanta – pentru ca VIATA CONTEAZA – scopul si mottoul nostru.
Experienta Lloyd`s Register acopera domeniul naval, cel al transporturilor, petrolului si gazelor, cel chimic, energetic, industrial, cel manufacturier si nu in ultimul rand sistemele de management.

LLOYD’S REGISTER (ROMANIA) SRL
Soseaua Iancului, Nr. 31, Etaj 3, 021716, Bucuresti, Romania
W: www.lrqa.ro ; www.lrqa.com ; www.lr.org
In Timisoara:
Simona Nan – 0724 500 571
simona.nan@lr.org

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lloyds-register-romania/lloyds-register-timisoara-8-10-martie-curs-auditor-intern-iso-9001-iso-14001-ohsas-18001