Simpozion 'Sistemele de management in industria auto' la Timisoara

Timisoara - 5 aprilie 2011

Comunicat tip General in Auto, Afaceri, Industrie

Lloyd’s Register Quality Assurace (LRQA) a organizat Vineri, 1 Aprilie 2011, in Timisoara simpozionul ‘Sistemele de management in industria auto’.

Imagine eveniment

Improving performance, Reducing risk

LRQA

Pe parcursul evenimentului s-au analizat evolutiile si tendintele sistemelor de management cu directa aplicare in industria auto – ISO/TS 16949, ISO 14001, ISO 9001. Cat si conceptele, cerintele, bunele practici si beneficiile acestor sisteme.

Am fost onorati de prezenta unor nume importante ale acestei industrii ca Autoliv, Elba, Grass Tech, Honeywell,  TRW, Technical Die-Casting si dorim sa le multumim tuturor celor prezenti pentru raspunsul pozitiv dat invitatiei noastre.

Totodata, in urma unuia dintre cursurile noastre, am avut placerea ca in cadrul acestui simpozion sa inmanam si diplomele de Auditor Intern pentru 11 membri ai companiei Flextronics, lider la nivel global in productia de electronice.

Demersul nostru de a organiza acest simpozion are la baza traditia LRQA de a furniza servicii independente de evaluare, certificare si instruire in industria auto. Clientii nostri sunt unele dintre cele mai mari nume ale acestui segment. De fapt, putem afirma ca aproape orice autovehicul intalnit astazi pe sosele contine macar o piesa fabricata de o companie certificata de LRQA.

Printre clientii LRQA Romania pe acest segment se numara Honeywell Garrett, Delphi Powertrain Systems, Elba, Hoeganaes Corporation, Elemente Comanda Auto, Cortusa, Takosan Automotiv, Turnatorie Iberica, Componente Auto, Ronera Rubber si altii.

Ne propunem sa cream o traditie si din acest gen de evenimente, sa incercam sa fim cat mai aproape de reprezentantii cat mai multor industrii pentru a reusi sa intelegem problemele cu care se confrunta si a reusi astfel sa ne adaptam serviciile pentru a ii ajuta cu adevarat.

Ramanem alaturi de dumneavoastra!

LLOYD`S REGISTER (ROMANIA) SRL

Soseaua Iancului, Nr. 31, Etaj 3, 021716, Bucuresti, Romania

Timisoara Office: Simona Nan – 0724 500 571, simona.nan@lr.org

Visit our new website www.lrqa.ro !

Despre LLOYD'S REGISTER (ROMANIA) SRL

Lloyd's Register Quality Assurance (LRQA) este structura operationala din cadrul Lloyd's Register care efectueaza certificari ale sistemelor de management. Portofoliul nostru acopera:
• Servicii de evaluare si certificare conform standardelor internationale (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO/TS 16949, ISO 27001, SA8000, etc)
• Servicii de instruire (Curs Auditor Intern, Curs Auditor Extern – pentru diferite standarde internationale, pe sistem singular sau integrat, in sistem public sau in-house)
• Servicii de verificare (EU-ETS)

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lloyds-register-romania/simpozion-sistemele-de-management-in-industria-auto-la-timisoara