www.lrqa.ro pentru abordarea certificarii ISO 9001 cu Lloyd`s Register

BUCURESTI - 29 martie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Incepand cu 1760, Lloyd`s Register activeaza pentru a spori siguranta vietii, a proprietatii si a mediului, pe mare, pe uscat si in aer. In acesti 250 de ani s-au cunoscut evolutii tehnologice remarcabile, iar Lloyd`s Register a trecut odata cu acestea printr-o expansiune impresionanta, aducandu-si contributia remarcabila.

Grupul Lloyd`s Register, cel mai important organism de certificare la nivel international, este prezent in Romania avand structuri operationale in Bucuresti, Constanta, Timisoara, Galati, Ploiesti si Orsova.

Asa cum la nivel international, prin reteaua noastra de auditori, asiguram servicii competente de evaluare si certificare in orice punct al globului pamantesc, acolo unde este nevoie de noi, si in Romania desfasuram audituri in intreaga tara. Serviciile LRQA (Lloyd`s Register Quality Assurance) se dasfasoara in limba romana si asigura un nivel de profesionalism, competenta si experienta in conformitate cu standardele grupului. Toti auditorii nostri, atat local, cat si international, au `scoala de audit` a LRQA si sunt certificati IRCA.

In plus, abordarea noastra in domeniul imbunatatirii continue este unica, aducand adevarata valoare dorita de clientii nostri.

In Romania, nume importante din toate domeniile de activitate au tinut sa fie evaluate si certificate de LRQA. Printre acestea, in domeniul certificarilor ISO 9001, enumeram: Alevia, Acellum, Argus, Complexul Energetic Rovinari, Complexul Energetic Craiova, TMK, M&M Militzer & Munch, Thales, SKE, Incontro, Doosan, Hidroconstructia, Air Liquid, Mechel, Damen, JTI, British American Tobacco, Heineken, Vodafone, Orange, Antibiotice, Elmiplant, Dalkia, DHL, Parmalat, Guyomarc`h, Timken, Koyo, Honeywell, Makita, Alstom, Zentiva, Kemwater si lista poate continua.

Pentru informatii suplimentare va invitam sa ne contactati accesand: www.lrqa.ro

Despre LLOYD'S REGISTER (ROMANIA) SRL

Lloyd`s Register reprezinta in prezent 7.000 de angajati in 240 de birouri in intreaga lume si promoveaza standarde inalte in proiectare, productie, constructii, mentenanta, standarde operationale si de performanta – pentru ca VIATA CONTEAZA – scopul si mottoul nostru.
Experienta Lloyd`s Register acopera domeniul naval, cel al transporturilor, petrolului si gazelor, cel chimic, energetic, industrial, cel manufacturier si nu in ultimul rand sistemele de management.

LLOYD`S REGISTER (ROMANIA) SRL
Soseaua Iancului, Nr. 31, Etaj 3, 021716, Bucuresti, Romania
www.lrqa.ro ; www.lrqa.com ; www.lr.org
simona.nan@lr.org