ERP Test Drive

BUCURESTI - 1 octombrie 2010

Comunicat tip General in IT&C

LLP Romania va ofera gratuit un ERP Test Drive de 3 ore cu ghid experimentat inclus, unde puteti testa functionalitatile solutiilor ERP, BI, CRM ale celor mai importanti furnizori de solutii de software din lume, parteneri LLP, precum Microsoft, Infor si altii.

ERP Test Drive

ERP Test Drive va ofera posibilitatea de a vedea, testa si explora functionalitatile urmatoarelor solutii: Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics CRM, Infor FMS Sun Systems si systems@work. Timp de 3 ore, asistati de LLP Romania, puteti intelege elementele esentiale ale solutiei de business potrivita companiei dumneavoastra. Alegerea si implementarea unei solutii de business este o calatorie de lunga durata. Un plan bun iti va face aceasta calatorie placuta si rapida, implicand un buget rezonabil . Noi iti oferim un plan realist pentru aceasta calatorie.
Accesati http://erp-testdrive.com/ro si inscrieti-va din timp la urmatorul ERP Test Drive.

Despre LLP Romania

LLP furnizeaza servicii de consultanta si software companiilor locale si internationale la nivel global, prin intermediul celor 11 filiale din Romania, Ungaria, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Croatia, Belgia, Franta, Luxemburg, Rusia si Mexic. LLP este partener regional Infor pentru solutia de management financiar-contabil SunSystems si partener Microsoft pentru solutii software de business de tip ERP Microsoft Dynamics AX (Axapta), Microsoft Dynamics NAV (Navision), partener Pivotal (solutie CRM de management al relatiilor cu clientii), eXpense@work si time@work (solutii PSA de automatizare a serviciilor profesionale), solutii de Business Intelligence (Infor PM, Jet Reports, BI4Dynamics).


LLP Romania
Diana Cristea - Sales & Marketing Manager
Str. Carol Knappe Nr. 57, Sect. 1, București, România
Tel.: (+40) 21 224 55 16, (+40) 21 224 55 17
Fax: (+40) 21 224 54 24
Email: sales@ro.llpgroup.com