LLP Dynamics Romania - cea mai mare cifră de vânzari ERP

BUCURESTI - 15 iulie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate

Recunoaşterea performanţei LLP Dynamics Romania pentru cea mai mare cifră de vânzari ERP în anul fiscal Microsoft 2011.

LLP DynamicsRomania, partener Microsoft cu competenţe Gold Enterprise Resource Planning a obţinut primul loc în clasamentul partenerilor Microsoft pentru cea mai mare cifră de vânzari ERP în anul fiscal Microsoft 2011 (perioada iulie 2010 – iunie 2011).

Microsoft Dynamics ERP

Aceste rezultate au fost posibile ca urmare a întregului sprijin acordat de echipa Microsoft Dynamics din cadrul Microsoft Romania, cât şi a efortului susţinut al întregii echipe LLP Dynamics, echipă formată din consultanţi de business specializaţi în design/redesign de procese, consultanţi tehnici şi de aplicaţii Dynamics, programatori specializaţi pe fiecare din soluţiile Microsoft Dynamics.

În anul 2010, LLP Dynamics a urmat un nou proces de certificare pe cele mai noi versiuni Microsoft Dynamics NAV şi Microsoft Dynamics AX, proces mult mai selectiv, astfel încât să permităechipei LLP Dynamics să furnizeze servicii de un înalt profesionalism.

LLP Dynamics este una dintre cele mai importante companii de consultanţă din Europa Centrala şi de Est specializată în implementarea de soluţii software de business de tip ERP, Microsoft Dynamics AX şi Microsoft Dynamics NAV, pentru companii multinaţionale şi locale. LLP Dynamics este parte a grupului LLP înfiinţat în anul 1992, în Republica Cehă. Cu o vastă experienţăde peste 240 de implementări de Microsoft Dynamics NAV şi peste 60 de implementări Microsoft Dynamics AX, LLP Dynamics este unul din cei mai experimentaţi parteneri Microsoft Dynamics din regiune.

Despre LLP Romania

LLP Dynamics oferă servicii de consultanţă în vederea implementării soluţiilor software de business de tip ERP, Microsoft Dynamics AX şi Microsoft Dynamics NAV. Ambele Aceste solutii software permit o gestiune unitara a activitatii din toate departamentele companiei: financiar-contabilitate, achizitii, vanzări-stocuri-depozite, producţie, service.

LLP Dynamics este prezentă în România, Ungaria şi Bulgaria oferind servicii atât companiilor locale, cât şi companiilor multinaţionale din alte 40 de ţări prin intermediul alianţelor globale din care face parte: Partener Power şi AxPact.

LLP Dynamics a proiectat, dezvoltat şi implementat proiecte la nivel global, pentru lidetri mondiali din domeniile:petrochimie, farmaceutice, finanţe, bunuri de larg consum, servicii profesionale, industria textilă, producţie mobilier, media.

LLP Dynamics, ERP, Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics AX, Solutii software

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/llp-romania/llp-dynamics-romania-cea-mai-mare-cifra-de-vanzari-erp