Preţurile caselor scad din cauza vecinilor - Se lanseaza Gratisimo.ro

Oradea - 15 aprilie 2010

Comunicat tip General in IT&C

Preţul corect al unei locuinţe şi starea ei reală se pot afla gratuit folosind un instrument online.

Preţurile caselor scad din cauza vecinilor - Se lanseaza Gratisimo.ro

Pentru fiecare oraş mare din România puteţi urmări în timp real care este oferta şi care este cererea pentru o anumită zonă. Pe www.gratisimo.ro anunţurile imobiliare nu sunt doar listate, ci sunt puse pe hartă, astfel încât puteţi studia zona în care vreţi să vă mutaţi, şi ofertele concurente.

„Lansat de doar câteva zile, am observat pe gratisimo.ro tendinţa particularilor de a-şi ajusta preţurile în funcţie de cerinţele vecinilor. Am văzut reduceri de chirii de la zeci de euro până la 150 de euro, doar pentru că în apropiere existau alte oferte mai bune. Harta este o idee simplă şi utilă pentru cei care vor să cumpere sau să închirieze o casă la cel mai bun preţ. Pentru ofertanţi este o cale de a-şi prezenta avantajele şi de a-şi pune în valoare casele. Cu acest proiect dorim să asiguram transparenţă maixmă pe piaţa imobiliară din România.”, declară Jan Lukacs, coordonatorul gratisimo.ro.

Nu doar preţul este avantajul noului site de imobiliare www.gratisimo.ro ci şi facilitatea de a vedea imagini din satelit cu zona in care e localizat imobilul.

Dezvoltat de firma Oradeană Logic Design, site-ul Gratisimo.ro permite localizarea pe hartă a anunţurilor imobiliare şi postarea unor detalii extinse, inclusiv galerie foto, pentru 48 de oraşe, printre care Bucureşti, Cluj-Napoca, Timisoara, Oradea, Ploieşti, Iaşi, Constanţa şi Braşov. Serviciul este gratuit atât pentru persoane fizice cât şi pentru agenţiile imobiliare.

Despre Logic Design SRL

--------------------------
Jan Lukacs - gen. manager

Logic Design SRL

Telefon: +40743072240

pr@gratisimo.ro
pr@gratisimo.ro