LOGICODE A ÎNCHEIAT CU SUCCES AUDITUL DE CERTIFICARE ÎN SISTEMUL DE MANAGEMENT AL CALITĂŢII ISO 9001:2000

Cluj-Napoca - 20 decembrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Logicode a obţinut ieri recomandarea de certificare în sistemul de management al calităţii ISO 9001:2000, din partea TÜV CERT, unul dintre cele mai prestigioase organisme internaţionale de certificare.

Auditul sistemului de management al calităţii a fost efectuat de către filiala română a TÜV Thüringen Germania. Recomandarea de certificare primită confirmă angajamentul companiei Logicode pentru calitate, în toate procesele interne, de la nivel operaţional la nivel managerial. Satisfacţia clienţilor şi calitatea soluţiilor furnizate acestora au constituit obiective permanente ale companiei de-a lungul celor 15 ani de prezenţă pe piaţă, obiective care au fost îmbunătăţite constant de la an la an.

Certificările TÜV sunt recunoscute la nivel internaţional şi corespund cerinţelor pieţei europene, TÜV avînd reputaţia unui organism de certificare puternic şi respectat, cu o vechime de peste 130 de ani.

Despre LOGICODE S.A.

LOGICODE S.A. este prima companie românească specializată în tehnologia codurilor de bare.

LOGICODE S.A. oferă o gamă largă de soluţii de etichetare, marcare industrială şi culegere automată a datelor, utilizând tehnologia codurilor de bare şi RFID. Experienţa acumulată ne permite să rezolvăm cerinţele specifice fiecărui beneficiar, în cadrul unei game largi de aplicaţii, cum ar fi: etichetare cu/fără coduri de bare cu/fără RFID, marcare şi etichetare industrială (pe fluxuri de producţie), control acces şi prezenţă personal, urmărirea producţiei, gestiunea stocurilor, controlul calitătii, inventarierea mijloacelor fixe şi a obiectelor de inventar, etc.


Dana Zaharia, Marketing Manager
Tel: 0740 130470

informatii@logicode.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/logicode-s-a-/logicode-a-incheiat-cu-succes-auditul-de-certificare-in-sistemul-de-management-al-calitatii-iso-90012000