Compartimentare cladire de birouri in Austria

BUCURESTI - 17 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii

Ce putem invata de la straini cu privire la mobilierul de birou?
Sa eficientizam, sa simplificam si sa economisim fara a face rabat de calitate si aspect asupra produsului finit.

Dupa ce am realizat o mica parte din mobilierul de birou pentru o multinationala am fost invitati sa realizam amenajarea completa a sediului principal din Austria dupa proiectul lor.

Compartimentare birou realizata cu dulapuri de birou

Am avut la dispozitie o hala goala, doar stalpii cu cabluri pe jos cu guri de aerisire si alte instalatii in partea de sus. Compartimentarea s-a realizat integral din dulapuri si am avut 3 repere de mobilier pentru toata cladirea, dulap fara usi, dulap cu o usa si dulap cu 2 usi.

Compartimentarea cea mai simpla si eficienta a unei cladiri de birouri poate fi facuta doar din dulapuri de depozitare bibliorafturi.

De ce sa investesti in compartimentari inutile si cu costuri ridicate cand oricum ai nevoie de aceste dulapuri pe care le vei pune la peretele din rigips pe care trebuie sa-l construiesti.

Avantajele acestei solutii  de compartimentare cu mobilier de birou:

costuri minime aproape inexistente pentru compartimentarea unui sediu de firma, izolare fonica mult mai buna decat cu un simplu sandwich de rigips si vata, aspect foarte placut, dulapurile au pe o fata usi normale, iar pe spate usi false, timp executie compartimentare si mobilier redus la jumatate cel putin, posibilitate recompartimentare cu costuri mici.

Dezavantajele compartimentarii clasice:

costuri foarte mari - rigips, vata, lavabila, constructori, timp executie, izolare fonica redusa, recompartimentare cu costuri mari, timp mare de realizare, inactivitate in spatiul respectiv.

Despre Lucs Design

Producem mobilier de birou, din pal melaminat, mdf si hpl la comanda.

Va stam la dispozitie pentru orice tip de proiect de mobilier birou .

O parte din modele le puteti comanda direct de pe site www.mobilier-birou.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lucs-design/compartimentare-cladire-de-birouri-in-austria