Lumea-Auto.ro a lansat un sistem performant de cautare a produselor pe site

BUCURESTI - 12 februarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, IT&C, Media / Publicitate, Retail

Lumea-Auto.ro, magazinul online de accesorii si piese auto noi, a implementat un sistem performant de cautare a produselor pe site, care sa ajute clientii sa identifice rapid pana si cele mai specifice comenzi efectuate pe internet. Filtrul de rafinare este functional deja si aplaudat de utilizatori, pentru precizia si viteza de procesare a cautarilor.

Lumea-Auto.ro a lansat un sistem performant de cautare a produselor pe site

Asa cum si-a obisnuit publicul fidel serviciilor sale de top, Lumea-Auto.ro vine cu inca o noutate menita sa usureze navigarea printre produsele de top din stocul magazinului. Sistemul performant de cautare presupune utilizarea unui filtru de rafinare fara precedent in randul site-urilor care comercializeaza piese si accesorii pentru automobile. De altfel, Lumea-Auto.ro continua astfel traditia de a fi un veritabil trend-setter pe piata online de specialitate.

Noul instrument de cautare produse pe Lumea Auto

Clientii care acceseaza noul instrument de cautare a produselor pe Lumea Auto nu trebuie decat sa selecteze marca masinii, modelul, anul de fabricatie si tipul masinii, informatii usor de preluat din talonul autoturismului. Filtrul va genera automat rezultate conforme cu termenii introdusi, utilizatorul fiind nevoit doar sa dea click pe modelul masinii sale.

Imediat ce a lansat comanda, clientul gaseste in sectiunea CATEGORII caseta "Cautare", unde poate introduce denumirea produsului dorit. De pilda, daca obiectul cautarii este un amortizor, fara sa se cunoasca alte date tehnice, simpla tastare a cuvantului va genera toate categoriile de piese unde poate fi gasit produsul in cauza.

In acest fel, instrumentul de filtrare deduce toate legaturile logice ale denumirii produsului cautat si aduce in fata utilizatorului accesoriul auto sau piesa vizata. La finalul cautarii, produsul poate fi adaugat in cosul de cumparaturi si ajunge la adresa comenzii in 24-48 de ore.

Despre Lumea Auto

Lumea Auto reprezinta locul preferat pentru cumparaturi al multor posesori de automobile care cauta produse de calitate, la preturi corecte. Lumea auto este singurul magazin auto online din Romania certificat Trusted.ro, care ofera o serie de avantaje unice clientilor.

Produsele comandate sunt livrate in conditii de maxima seriozitate si pot fi insotite de beneficii diverse pentru clientii inregistrati, precum vouchere de cumparaturi, promotii si posibilitatea de achitare a produselor comandate in rate.

Despre Lumea auto

Magazinul Lumea-auto.ro furnizeaza piese auto si accesorii pentru masina intr-o gama larga de variante, fiind prima firma din domeniul auto care a implementat conceptul de comanda rapida oriunde in Romania.

Voucherele, reducerile de 20% la comenzile online, posibilitatea de plata in rate si de returnare a produselor sunt doar cateva avantaje de care se bucura numarul mare de clienti.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lumea-auto/lumea-auto-ro-a-lansat-un-sistem-performant-de-cautare-a-produselor-pe-site