Campionatul national al carucioarelor organizat de www.lumeacopiilor.com.ro

BUCURESTI - 9 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

O cursa contra cronometru in care se intrec parintii

In avanpremiera va prezentam colectia de carucioare pentru copii a anului 2013 ! http://lumeacopiilor.com.ro/56-carucioare-copii

Bun gasit din nou, dragi parinti, proaspeti sau in devenire, va spune acelasi Rotitel Carucescu, in direct astazi de la cursa internautica de cautare a caruciorului ideal pentru copii.

Le reamintesc celor care nu au mai luat parte la aceasta intrecere ca eterna deviza „Important nu este sa participi, ci sa castigi” nu are aplicabilitate in cazul nostru, intrucat toti cei care participa, impinsi de nevoia de a gasi cel mai bun carucior pentru copilul lor vor fi in cele din urma castigatori siguri, in momentul in care vor intra pe site-ul potrivit.

Dar iata, cursa a inceput, doamna Popescu pare hotarata sa fie ea cea care va termina cautarile inaintea tuturor, pentru ca a dat peste un site unde carucioarele sunt foarte ieftine si le studiaza acum cu atentie, fotografiile au convins-o... Acceseaza pagina de comanda, sa vedem daca isi va trece datele... Nu, se intoarce si mai studiaza o data numele producatorilor si garantia oferita... Ce ratare, stimati parinti, acest site, doamna Popescu parea sa fie cea care va incheia cursa prima si probabil si dvs o data cu ea daca v-ar fi recomandat site-ul, dar iata ca se adevereste inca o data ceea ce stiam despre aceasta cursa si anume ca ea devine pe zi ce trece tot mai dificila, avand in vedere pretentiile din ce in ce mai mari ale parintilor care se aliniaza la start.

Sa o urmarim acum insa pe doamna Ionescu in slalomul sau urias printre rezultatele motorului de cautare, a accesat una, doua, se afla deja la a treia pagina de pe acelasi site, este posibil sa vedem deja o cumparare, doamna Ionescu pare decisa si, cel mai important, pare ca stie exact ceea ce cauta, nu se mai dezlipeste de mouse, stimati parinti, adrenalina sporeste aici, suntem cu ochii numai pe doamna Ionescu, a trecut deja si la pagina urmatoare, are 15 minute de cand se afla pe acelasi site, studiaza pur si simplu fotografie cu fotografie, da click pe fiecare produs, citeste specificatiile tehnice ale fiecarui carucior si... da, iata-o pe doamna Ionescu hotarata sa cumpere, face comanda in avans pentru un model de carucioare copii colectia anului 2013 disponibila  pe site-ul www.lumeacopiilor.com.ro! Stimati parinti, o noua alergare pentru a gasi tot ce este mai bun pentru copiii dumneavoastra ia sfarsit pe acest site pe care se afla cele mai bune carucioare si nu numai.

Pana la urmatoarea intalnire competitionala de acest gen din anul 2013, Rotitel Carucescu va ureaza cumparaturi placute. Administrate de compania Efalia SRL, magazinele:www.lumeacopiilor.com.ro,www.triciclete-de-copii.ro,www.patuturi-de-copii.ro, si www.saniute-pentru-copii.ro, permit comanda online, direct din stoc pentru: pleduri si lenjerii, saniute,carucioare copii,patuturi copii si multe altele.Vezi modele si preturi carucioare copii! Copiii pot alege masinute electrice si motociclete electrice, masinute si triciclete, arme de jucarie pentru copii, biciclete copii, jocuri logice, leagane, balansoare, skateboarduri pentru copii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lumea-copiilor/campionatul-national-al-carucioarelor-organizat-de-www-lumeacopiilor-com-ro