Experimenteaza distractia sporturilor de iarna prin intermediul saniutelor de viteza

BUCURESTI - 25 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Iarna inseamna mai mult decat povesti spuse copiilor inainte de somn, ceaiuri fiebinti si haine groase. Iarna este un prilej de a invata sa ne distram altfel. Sporturile acestui sezon au cate ceva de oferit fiecarui temperament. Exista sporturi destinate celor mai putin aventurosi, cum ar fi saniusul, precum si sporturi care hranesc nevoia de adrenalina, ca snowboardingul.

Sanie de viteza produsa in Germania de KHW, doar in magazinul www.saniute-pentru-copii.ro

Sanie de viteza produsa in Germania de KHW, doar in magazinul www.saniute-pentru-copii.ro

Dar ce se intampla atunci cand transformam un sport lejer intr-unul de performanta? Pentru copiii mai mari, care simt nevoia de adrenalina, saniute-pentru-copii.ro va recomanda saniutele de viteza. Acestea pot fi dotate cu volan sau pot fi sanii tip bob. Cert este ca beneficiaza de forme aerodinamice, care sa-i ajute pe copii sa zboare pe partie.

Evident, saniile de viteza sunt recomandate pentru copiii de peste 6 ani, care au deja ceva experienta pe partie si stiu cum sa struneasca o sanie zburdalnica. De asemenea, echipamentul de protectie ar trebui purtat mereu, insa in special atunci cand copilul se afla pe o partie profesionala, care ii permite atingerea unor viteze foarte mari.

Saniile de viteza sunt, de regula, confectionate din plastic, cu lamele de metal pe talpici pentru a putea fi folosite chiar si atunci cand zapada este inghetata. Acest material usor ajuta la atingerea vitezelor cat mai mari, iar sania este mai usor de manuit decat cele din lemn sau metal.

Daca doriti sa-i oferiti copilului dvs. clipe de neuitat pe partie in aceasta iarna, va asteptam in Magazinul de Saniute. Aici puteti alege modelul ideal de sanie de viteza pentru baietei sau fetite dintre sute de modele, toate la preturi foarte accesibile. De asemenea, plasand o comanda in magazinul nostru online astazi, va asigurati ca beneficiati de oferta noastra speciala: transport gratuit pe tot teritoriul Romaniei pentru orice comanda, indiferent de valoarea ei. Mai mult, deoarece toate produsele se livreaza din stoc, saniuta va ajunge la dvs. acasa foarte repede, in 2-4 zile lucratoare.