Partea lui de alintare

BUCURESTI - 15 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Agentul iubirii secrete deconspirat de www.lumeacopiilor.com.ro

Patuturi copii cu transport gratuit:http://patuturi-de-copii.ro/

Peste putin timp, un spion se va infiltra printre voi. Il asteptati de aproape noua luni si, daca este si primul, habar nu aveti cat de mult va va schimba el viata.

Pana acum dragostea era doar una si era pentru voi doi (parca a mai cantat asta cineva inaintea mea, nu? ). De ceva timp incoace insa, sunteti din ce in ce mai constienti ca aveti nevoie de mai multa dragoste. Si nu pentru voi, care sunteti deja indragostiti pana peste cap unul de altul. Acum aveti nevoie de ceva iubire in plus, pentru ca cineva urmeaza sa intre intre voi si sa verifice in secret cata dragoste e in familia voastra.

Credeti ca e destula? Va inselati. Adevarata dragoste abia acum incepe. O data cu noptile nedormite, cu scutecele de spalat, cu hainutele de schimbat la fiecare luna ca ii raman mici, o data cu jucariile de cumparat. Si pentru toate astea veti primi in schimb la inceput doar plansete si tipete cand ti-e lumea mai draga. Iar voi va trebui sa-l dragaliti si sa-l alintati.

De fapt, acum toata iubirea voastra i-o veti da numai lui, chiar si pe cea dintre voi, cea pe care pana mai ieri v-o dadeati exclusiv unul altuia. Si dincolo de partea voastra de iubire si alintare, el va primi cam tot ce pana acum vi se cuvenea doar voua: camera voastra, masina voastra, timpul vostru, chiar si casa voastra va fi de acum incolo toata numai a lui, caci maine-poimaine va alerga de n-o sa-l puteti prinde.

Un sigur lucru nu veti putea imparti cu el: patul vostru. Pentru ca noaptea fiecare doarme la locul lui. El trebuie sa aiba un patut bebe numai al lui, in care nimeni altcineva nu va intra sa-i tulbure secretele viselor lui.

Iar pentru asta aveti nevoie de un singur nume: www.lumeacopiilor.com.ro Administrate de compania Efalia SRL, magazinele:www.lumeacopiilor.com.ro,www.triciclete-de-copii.ro,www.patuturi-de-copii.ro, si www.saniute-pentru-copii.ro, permit comanda online, direct din stoc pentru: pleduri si lenjerii, saniute,carucioare copii,patuturi copii si multe altele.Vezi modele si preturi patuturi copii! Copiii pot alege masinute electrice si motociclete electrice, masinute si triciclete, arme de jucarie pentru copii, biciclete copii, jocuri logice, leagane, balansoare, skateboarduri pentru copii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lumea-copiilor/partea-lui-de-alintare