Patutul de printesa pentru fetita mea

BUCURESTI - 7 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cand este vorba sa scriu un articol legat de copilarie si de copii imi face mare placere si mai ca m-as pune in locul lor sa ma bucur si eu de orice este legat de aceasta lume.

Vezi cele mai frumosae patuturi pentru copii si bebelusi doar aici: http://lumeacopiilor.com.ro/58-patuturi-copii

"Mi-ar placea sa pot dormi intr-un patut de printesa, cu perdelute."

patuturi-de-copii.ro

Este adevarat, ar fi bine sa ne pastram si noi copii in multe privinte mai ales atunci este vorba de atatea probleme care ne pandesc in lumea oamenilor mari parca din toate partile. Cel putin intr-o privinta a copilariei sunt sigura ca as fi incantata sa ma asez, fara nici un regret. Mi-ar placea sa pot dormi intr-un patut de printesa, cu perdelute. Cum nu i-am marturisit inca sotului meu acest vis al meu nu stiu daca nu l-ar distra foarte mult ideea sau ar spune ca am nevoie de un consult la psihiatru. Din nefericire pentru noi, copiii nostri care pe langa faptul ca au crescut, sunt baieti, acest lucru nu este posibil deci visul meu cu patutul de printesa va ramane mereu la stadiul de vis. Insa parintii care au fetite le vor putea face oricand fericite pe fetitele lor oferindu-le acest patut pe post de cadou. Cred ca nu este nimic mai fascinant decat sa parasesti patul obisnuit in care nu vei gasi nimic iesit din comun si sa te transporti in lumea printeselor cu trasurica pe care a transformat-o zana dintr-un dovleac pentru Cenusareasa. Poate fantezia mea mai este legata si de filmul pe care l-am vazut in copilarie cu Clark Gable intitulat “ Vacanta la Roma” pe care imi promit sa il caut si sa il revad cat de curand. Este acolo o secventa cand adevarata printesa se trezeste intr-o camera obisnuita departe de fastul cu care era obisnuita. Daca nu ati vazut pana acum cum arata acest patut, va sugerez sa va uitati cel putin din curiozitate in magazinul online www.lumeacopiilor.com.ro si sunt convinsa ca veti spune ca nu sunt atat de depasita. Pe langa minunata forma, care pare scoasa direct din desenele Disney, trasurica are un baldachin elegant cu luminite ce vor aduce o lumina cu culori calde in camera micutei. Patutul are in dotare o bancuta ce ascunde doua cutii in care se pot depozita accesoriile si jucariile.

Aceasta realizare se detaseaza in plus si prin rezistenta sa deosebita, prin eleganta designului si culorile calde dar si prin materialele fine din care este realizat. Daca tineti cont ca si pretul este unul care nu sparge tiparele si care nu va soca pe nimeni veti avea o imagine mai aproape de adevar. Sfatul meu este sa va uitati sa-l vedeti si va veti convinge ca nu am exagerat deloc cu dorinta mea de a regasi copilaria cu tot ceea ce are mai frumos inclusiv micile fantezii.

Administrate de compania Efalia SRL, magazinele: www.lumeacopiilor.com.ro, www.triciclete-de-copii.ro, www.patuturi-decopii.ro, si www.saniute-pentru-copii.ro, permit comanda online, direct din stoc pentru: pleduri si lenjerii, saniute,carucioare copii,patuturi copii si multe altele.Vezi modele si preturi patuturi copii! Copiii pot alege masinute electrice si motociclete electrice, masinute si triciclete, arme de jucarie pentru copii, biciclete copii, jocuri logice, leagane, balansoare, skateboarduri pentru copii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lumea-copiilor/patutul-de-printesa-pentru-fetita-mea