Pe propriile picioare

Constanta - 12 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Acum copilul tau merge singur. Ca sa invete sa-si tina echilibriul, lasa-i placerea sa-si puna la treaba cele doua picioruse grasunele.

Tractor fara pedale http://lumeacopiilor.com.ro/30-masinute-si-triciclete-copii-fara-pedale

Dupa ce s-au desprins de covor, unora premergatorul le face cu ochiul inca, dar parintii trebuie sa-i faca sa inteleaga ca sunt prea mari pentru a se intoarce de unde au plecat.

Altii ar vrea deja pe bicicleta, dar si ei vor intelege rapid ca sunt prea mici pentru a ajunge la pedale.

Ambele categorii sunt normale pentru copiii care au implinit 1 anisor. Si pentru toti exista o intreaga oferta de vehicule fara pedale puse la dispozitie de lumeacopiilor.com.ro.

Toti au nevoie acum sa descopere orientarea in spatiu, sa-si pastraze cat mai mult echilibrul si sa-si dezvolte musculatura picioarelor. Pentru toate acestea exista diverse vehicule fara pedale.

Balansoarul este de fapt o jucarie 2 in 1 avand o zebra care se poate detasa si care poate fi utilizata de copil pentru deplasare prin impingere cu picioarele ca la orice vehicul fara pedale. Zebra este acoperita cu o tesatura moale care se poate scoate pentru a fi spalata.

Bicicletele fara pedale de la lumeacopiilor.com.ro sunt premiate pentru design si au calificativul Foarte Bine la testele la care au fost supuse de organisme independente in multe tari din Europa si din SUA. Sunt prevazute cu suport de stationare, șa și ghidon reglabile, rulmenti la roti si ghidon, cauciucuri gonflabile, suport pentru picioare, manere ergonomice din cauciuc aderent pentru o buna priza si vopsea cu pulberi rezistenta la soc si zgarieturi. O categorie aparte din oferta o constituie bicicletele fara pedale produse de firma americana Strider dupa un brevet propriu, care a facut ca pe piata americana numele de „strider” sa ajunga sa fie sinonim cu orice bicicleta fara pedale, asa cum noi spunem xerox oricarui copiator.

Tractorasele fara pedale sunt fabricate in Germania si au pneuri silentioase, comanda directie stabila si capota ce se poate ridica si unde se gaseste un spatiu pentru depozitare. Sunt prevazute si cu claxon.

Masinutele minimobil pot fi folosite atat pentru joaca de catre copil, cat si pentru plimbare prin atasarea manerului de impingere din dotare. Sunt prevazute cu claxon functional si joc de luminite.

Toate numai la lumeacopiilor.com.ro si nu uitati ca o mare parte din produse aflate in oferta beneficiaza de transport gratuit !

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lumea-copiilor/pe-propriile-picioare