Tricicleta europeana 2013

BUCURESTI - 11 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Dezbateri in Senatul american

Triciclete pentru copii din noua colectie a anului 2013 doar aici:http://www.triciclete-de-copii.ro/

Triciclete pentru copii din noua colectie a anului 2013 doar aici:http://www.triciclete-de-copii.ro/

O stire de ultima ora releva o ingrijorare profunda a investitorilor in ceea ce priveste capacitatea economiei SUA de a-si pastra firavul ritm de crestere in care parea ca se angajase de la inceputul acestui an si care dadea mari sperante intr-o revenire durabila dupa criza profunda in care se afla din 2008.

Agentiile de presa transmit ca la aceasta ora in Senat au loc dezbateri aprinse pe marginea alocarii de fonduri publice pentru stimularea industriei americane de triciclete, ramase in urma celei europene si a celei asiatice in lipsa unor investitii majore in cercetarea din acest domeniu.

Senatorul democrat de Arkansas, Trike Guidon, a adus o serie de acuze omologilor sai republicani, carora le imputa respingerea asa zisei „Legi a tricicletei”, propusa de el anul trecut, prin care tricicletele copii fabricate in SUA urmau sa fie subventionate de la bugetul federal pentru a putea face fata concurentei acerbe a celor europene. „Priviti aceasta tricicleta”, a spus Guidon in plenul Senatului, aratandu-le senatorilor un model european produs in Germania. „Poate fi cumparata de pe piata americana la un pret cu 30% mai mic fata de o tricicleta made in USA si este de doua ori mai rezistenta, obtinand punctaj maxim la testele NCAP destinate tricicletelor. De tricicletele chinezesti nu mai vreau sa amintesc pentru ca, desi sunt de 10 ori mai ieftine, am reusit sa obtinem interzicerea comercializarii lor pe teritoriul Statelor Unite, datorita faptului ca n-au intrunit punctajul minim la testele de siguranta.”

De asemenea, senatorul democrat le-a reamintit tuturor americanilor ca suprematia tarii sale in cursa spatiala s-a datorat unui amplu program de cheltuieli publice lansat de presedintele JFK si ca, daca vor sa-si pastreze suprematia si in sectorul strategic al tricicletelor pentru copii, este nevoie de crearea unui centru de testare si cercetare a tricicletelor dupa modelul NASA.

La aceasta ora nu se cunosc inca rezultatele votului din Senatul american, dar in urma acestor declaratii bursele europene au inregistrat o crestere sustinuta, bazata pe cumparari masive de actiuni ale producatorilor germani si italieni de triciclete.

Va reamintim ca in Romania tricicletele europene, fabricate in majoritate de firme italiene si germane, pot fi achizitionate de pe www.lumeacopiilor.com.ro, iar livrarea acestora la domiciliul clientilor se face cu transport gratuit.

Administrate de compania Efalia SRL, magazinele:www.lumeacopiilor.com.ro,www.triciclete-de-copii.ro,www.patuturi-de-copii.ro, si www.saniute-pentru-copii.ro, permit comanda online, direct din stoc pentru: pleduri si lenjerii, saniute,carucioare copii,patuturi copii si multe altele.Vezi modele si preturi triciclete copii! Copiii pot alege masinute electrice si motociclete electrice, masinute si triciclete, arme de jucarie pentru copii, biciclete copii, jocuri logice, leagane, balansoare, skateboarduri pentru copii.