Tricicleta, un produs pentru o dezvoltare armonioasa

BUCURESTI - 17 decembrie 2012

Comunicat tip Administrativ / Management in Retail

In viata fiecarui copil exista perioade bine determinate. Exista momentul in care incepe sa zambeasca, sa stea in fundulet de la cateva luni, sa inceapa sa spuna primele cuvinte sau sa mearga.

Triciclete copii-Vezi ofertele de sfarsit de an aici: http://lumeacopiilor.com.ro/31-masinute-si-triciclete-copii-cu-pedale

"La un copil de doi trei ani tricicleta are importanta ei necontestabila in dezvoltarea motricitatii"

triciclete-de-copii.ro

Intre toate aceste etape nu se poate ignora varsta in care poate folosi si se poate urca pe o tricicleta.

La un copil de doi trei ani tricicleta are importanta ei necontestabila in dezvoltarea motricitatii, a simtului de orientare si a coordonarii miscarilor. Tricicleta este primul mijloc de locomotie care se ocupa sa il invete sa dobandeasca independenta in miscare, il invata sa ia decizii de control pentru a putea merge drept. Tricicleta este, daca putem spune asa, primul examen de autocontrol pe care trebuie sa il treaca micutul.

Prezenta celor trei roti ii ofera siguranta, iar inaltimea joasa le permite copiilor sa puna piciorul pe pamant de cate ori simt ca au nevoie sa faca acest lucru. Fata de bicicleta care presupune deja experienta si echilibru, tricicleta este o modalitate mai usoara si mai atractiva pentru a le dezvolta nevoia de independenta.

In clipa in care simt ca au controlul asupra ei, copiii dobandesc si increderea in sine si de ce nu mandria ca sunt mari si ca se pot descurca si face ei singuri lucruri demne de luate in considerare. Unul din avantajele incontestabile pe care le ofera tricicleta este ca fiind de mici dimensiuni se poate folosi si in casa, mai ales daca aveti un hol lung ca al nostru pe care il puteti transforma in pista si traseu pentru tricicleta, iar faptul ca a venit frigul si nu se mai poate iesi afara la plimbare cu ea nu inseamna ca ati renuntat la a o folosi.

Modelele care au aparut in ultimul timp pun un mare accent pe protectia copilului, de aceea nu trebuie sa va faceti griji ca ar putea avea loc accidente nedorite. Rotile sunt foarte rezistente fiind din cauciuc umplut cu aer, ceea ce le ofera in acelasi timp siguranta maxima. Pentru linistea dumneavoastra in plimbarea de exterior s-a introdus un maner care permite tricicletei manevrarea si controlul de catre adulti.

Aceste triciclete se pot achizitiona inca de la varta de doi ani. Tricicletele care sunt pe piata la ora actuala sunt atat de variate si de diferite incat daca simtiti ca nu va puteti decide care ar fi cea mai potrivita pentru micutul dumneavoastra lasati-l pe el sa si-o aleaga si veti vedea cum gustul lui nu se va insela: isi va alege cea mai potrivita tricicleta pentru a fi fericit.

Administrate de compania Efalia SRL, magazinele:www.lumeacopiilor.com.ro,www.triciclete-de-copii.ro,www.patuturi-de-copii.ro, si www.saniute-pentru-copii.ro, permit comanda online, direct din stoc pentru: pleduri si lenjerii, saniute,carucioare copii,patuturi copii si multe altele.Vezi modele si preturi saniute copii! Copiii pot alege masinute electrice si motociclete electrice, masinute si triciclete, arme de jucarie pentru copii, biciclete copii, jocuri logice, leagane, balansoare, skateboarduri pentru copii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lumea-copiilor/tricicleta-un-produs-pentru-o-dezvoltare-armonioasa