Viata pe role

Constanta - 20 februarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pe vremea ta se numeau patine cu rotile. Dar, asa cum ai observat, multe s-au schimbat de cand erai tu copil.

Role reglabile copii doar pe http://lumeacopiilor.com.ro/

Role reglabile copii doar pe http://lumeacopiilor.com.ro/

Aveai o cheita cu care iti reglai patinele astfel incat sa iti incapa piciorul in ele. Aveau 4 rotite, care uneori se blocau cand iti era lumea mai draga. Si cadeai atat de des...!

Amintirile despre viata de atunci te fac sa zambesti, dar si sa te intrebi: daca eu cadeam de pe patinele alea cu doua randuri de roti, cum pot sa-si tina ei echilibrul pe rolele astea?

Da, asta e o mare enigma... Toti prietenii copilului tau au role si trec in viteze ametitoare pe langa tine. Stii ca pana la urma va trebui sa ii cumperi si lui, dar ai inca strangeri de inima.

In primul rand, trebuie sa-ti aduci aminte ca viata copiilor de acum este foarte diferita de viata pe care o duceai tu la varsta lor. Din aproape toate punctele de vedere. Tu aveai laptop, vorbeai la celular, manuiai telecomanda de DVD la varsta lui? Si daca le-ai fi avut, te-ai fi descurcat cum se descurca el?

Recunoaste, copiii de astazi s-au adaptat la lumea de astazi. Pentru el, viata de copil se desfasoara la o alta viteza decat acum 30 de ani. E ca si cum ar merge permanent pe role sau skateboard.

De aceea, singura ta grija este sa ii alegi o pereche de role de calitate. Tot ce ai de facut este sa accesezi magazinul nostru online, unde vei gasi o gama completa de modele si culori, pentru baieti si fete de toate varstele.

Pentru siguranta totala a copilului tau, rolele ofera posibilitatea dispunerii rotilor in linie sau cate doua pe axul din fata si doua pe axul din spate, si diferite posibilitati de reglare a vitezei de deplasare, iar setul este completat de casca, genunchiere, cotiere si palmare.

Oferta se adreseaza atat incepatorilor cat si avansatilor: rolele pentru cei mai mici nu au doar marimi reglabile ci au imprimate pe ele personaje indragite din desenele animate . Rotile pot fi din plastic sau din silicon cu rulmenti de mare precizie, iar setul poate include si o geanta sau un set de protectie adecvat.

Viziteaza acum lumeacopiilor.com.ro si profita de rolele care au preturi cu adevarat competitive!

Si nu uitati -avem cele mai multe produse cu transport gratuit!