machetare    

Comunicate de presa si evenimente pe tema machetare

 • machetare. Afis concurs ”A Doua Predare”

  machetare

  Bucuresti - 20 februarie 2020

  Comunicat de June Communications

  București, 20 februarie 2020: THE PLOT & THE CRAFT organizează concursul de arhitectură și prezentare arhitecturală ”A Doua Predare”, pentru studenții Facultăților de Arhitectură și Arhitectură de Interior din cadrul Universității de ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: concurs , studenti , arhitectura , printare 3d , machetare

  Vezi toate comunicatele de presa despre machetare

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul machetare.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la machetare. Informatiile despre machetare cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul machetare, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la machetare, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.