Revista Yacht Expert la Salonul Tomis Yacht

BUCURESTI - 11 iulie 2006

Comunicat tip General in Auto

YACHTEXPERT – CONSTANŢA: În perioada 5-10 iulie 2006 a avut loc în Portul Turistic Tomis târgul specializat de ambarcaţiuni de agrement, sportive şi de pescuit – Tomis Yacht 2006.

Revista Yacht Expert la Salonul Tomis Yacht

YachtExpert, singura publicaţie de yachting din România, a fost prezentă cu un stand la manifestare şi va ilustra pe larg evenimentul în următorul său număr.

La eveniment au fost expuse ambarcaţiuni de agrement, ambarcaţiuni spotive şi de pescuit, motoare de bărci, bazine de înot, piscine, echipamente şi accesorii nautice, mobilier pentru terase şi grădini de vară, mobilier pentru camping, echipamente multifuncţionale de navigaţie, produse din fibre sintetice şi vegetale bărci din fibră de sticlă, gonflabile, cu rame şi vele, precum şi cele mai spectaculoase ambarcaţiuni din România.

De menţionat este că cel mai scump model de la expoziţie a fost Azimut 42 Evolution, în valoare de 470.000 euro, pentru care există deja cereri în România, conform importatorului său, Neptun Yacht.

Yacht Expert, revista nautică română, a ajuns la cea de-a 5-a apariţie. Revista apare o dată la două luni alături de revista lunară AutoExpert. Yacht Expert poate fii găsit la toate punctele de difuzare a presei din ţară sau primit o dată cu abonarea la revista AutoExpert.

Informaţii privind posibilitatea abonării puteţi obţine de la Oana Voicu – Asistent Marketing e-mail: oana.voicu@autoexpert.ro sau la telefoanele: 021-348.58.30, 0721.249.495 fax: 021-348.58.29.

Despre Machine Maintenance

YachtExpert revista nautica română
Dragos Juverdeanu - Sales Account Executive
021-348.58.30.
dragos.juverdeanu@autoexpert.ro