Prima comunitate pe iPhone din Romania

BUCURESTI - 24 iulie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Dupa 8 luni de cercetare si implementare, sentimente.ro lanseaza prima aplicatie de social networking pe iPhone din Romania – app Sentimente.

Prima comunitate pe iPhone din Romania

Aplicatia preia in timp real informatii din contul de pe sentimente.ro si ofera posibilitatea posesorilor de iPhone sa discute si sa interactioneze live atat cu cei 3000 de utilizatori online, cat si cu restul comunitatii.

Multitudinea de facilitati disponibile formeaza o aplicatie in limba romana, accesibila la nivel international, care se remarca printr-un grad ridicat de complexitate, desavarsit prin unicitate.

„In plus fata de facilitatile sentimente.ro, am dezvoltat o serie de servicii noi, revolutionare adaptate platformei de social networking si care satisfac nevoia de comunicare si conexiune permanenta la noutatile unei comunitati de peste 750.000 de oameni“, declara Flori Dragomir, manager sentimente.ro.

NOU: GPS map incorporat in aplicatie

Specialistii nostri au dezvoltat o harta inteligenta care foloseste tehnologia GPS. Numita Imprejur, harta ofera posibilitatea utilizatorilor sa vada in timp real ce alti utilizatori se afla in aceeasi zona si pot comunica intre ei prin mesageria instant.

Upload poze direct din iPhone

Aplicatia Sentimente permite si selectarea fotografiilor din iPhone sau fotografii facute pe moment care se pot adauga direct in profilul de pe sentimente.ro. Mai multe poze la profil inseamna sa-ti tii la curent prietenii, cunostintele si de ce nu chiar acea persoana speciala.


Toate facilitatile sentimente.ro sunt acum si pe iPhone. Aici enumeram doar o parte:

- comunicare in timp real cu utilizatorii prin mesageria instant
- gestionarea mesajelor din propria casuta de e-mail de pe sentimente.ro
- selectarea utilizatorilor conform criteriilor alese in cautarea avansata
- conexiune permanenta la noutatile legate de profil prin sistemul de alerte
- modificarea instant a statusului in functie de stare utilizatorului


Printr-o aplicatie de exceptie, echipa sentimente.ro are deosebita placere de a invita utilizatorii de iPhone sa socializeze cu cei peste 750.000 de membri.

Despre Sentimente.ro

Sentimente.ro este prezent pe piata IT din 2001 si ofera servicii de dating si social networking celor peste 750.000 de utilizatori ai comunitatii.


Alina Ionciu
alina.ionciu@machteamsoft.ro