S-a lansat noul catalog Macromex - Horeca Food 2014

BUCURESTI - 3 martie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie, Turism, HoReCa

Gândit mai mult ca o revista de specialitate, MacromexHoreca Food 2014 este cel mai complet și complex catalog de tip Horeca din România.

Comanda Catalogul Macromex - Horeca Food 2014

Comanda Catalogul Macromex - Horeca Food 2014

Este ușor de utilizat și oferă o imagine amănunțită a tuturor categoriilor de produse dedicate canalului Horeca, pornind de la produsele de panificație La Lorraine și până la înghețata La Strada .

Conține peste 400 de produse, structurate pe 8 capitole: panificație, carne , pește, legume & fructe, lactate , semipreparate , băcănie, înghețată & cofetărie. Ele sunt însoțite și de alte informații utile, detaliate, precum: metodă de preparare, date tehnice, termeni de specialitate, 200 de rețete unice și pline de savoare, poze cu idei de plating, extrem de sugestive.

Noul catalog este disponibil, gratuit, în format electronic, la adresa horeca.macromex.ro. De asemenea, poate fi comandat în format printat, prin telefon, la 021.206.69.31 / 021.206.69.70, sau prin email, la adresa horeca@macromex.com.

Echipa Horeca Macromex este o echipă dinamică, cu cunoștințe avansate de gastronomie, ce acordă o atenție deosebită satisfacției clienților. Este orientată permanent spre a oferi soluții complete și produse de calitate, perfect adaptate nevoilor clienților, dar și suportul necesar în dezvoltarea business-ului lor, atât prin optimizarea costurilor, cât și prin dezvoltarea gamei de produse. În plus, Macromex garantează livrarea comenzilor pe canalul Horeca în maxim 48 de ore.

Despre Macromex

Macromex este unul dintre cei mai mari jucători din industria de food din România, care activează de 20 de ani pe segmentul produselor cu temperatură controlată. Compania are în portofoliu o serie de branduri proprii care s-au remarcat prin inovație și care au devenit rapid extrem de relevante pe segmentul lor: Edenia - brandul multi-categorie de produse congelate de o calitate superioară, lider pe segmentul premium, La Strada - brandul care a adus moda în industria înghețatei, devenind prima înghețată prêt-à-porter din lume, Corso - înghețata cool a noii generații. Gama de produse este întregită și de alte branduri proprii Macromex - Gruia , Azuris , Casa Gruia, dar și de brandurile partenere - La Lorraine, Dr. Oetker, President, Akadia, Philadelphia, Farm Frites, Mars.