Cum alegi salteaua care îți asigură o Noapte Bună

BUCURESTI - 3 septembrie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Retail

Fie că vrem, sau nu, somnul este o parte esențială în existența noastră. Saltele ortopedice, saltele superortopedice, saltele semiortopedice, saltele anatomice sau saltele memory foam? Alegerea unei saltele potrivite ne poate da bătăi de cap.Magazinul online de saltele Noapte Buna vine cu o serie de sfaturi pe care oricine dorește să achiziționeze o saltea trebuie să le urmeze.

saltea ortopedica

saltea ortopedica

 O saltea perfecta pentru o noapte buna! 

Noapte-buna.ro

Studiile spun că ne petrecem în jur de o treime din viață dormind. În mod clar, nu doar cantitatea contează, ci îndeosebi calitatea. Un somn odihnitor înseamnă un corp revigorat și apt de a înfrunta încă o zi la potențial maxim.

Astfel, alegerea unei saltele potrivite devine de o importanță majoră. Fie că optăm pentru saltele normale, saltele ortopedice, saltele superortopedice, saltele semiortopedice, saltele anatomice sau saltele memory foam, ceea ce trebuie să luăm în considerare sunt elementele care se pliază pe nevoile personale.

Magazinul online de saltele Noapte Buna vine în ajutorul clienților săi oferind o serie de sfaturi cu privire la alegerea saltelei potrivite.Regulile de bază atunci cand achizitionati o saltea sunt urmatoarele:

1. Salteaua trebuiesă susțină în mod corect coloana vertebrală.Corpul are nevoie să se relaxeze în timpul somnului, astfel că este necesar ca salteaua să elimine presiunea exercitată asupra corpului.Puteți opta pentru tipuri de saltele care iau forma corpului complet (saltelele anatomice sau saltelele memory foam) sau parțial (saltelele ortopedice si superortopedice), asigurând astfel o bună circulație a sângelui și o relaxare a tensiunii acumulate în corp pe timpul zilei.

2. Compoziția saltelei este, de asemenea, foarte importantă.Elementele din care este compusă salteaua aleasă trebuie să fie de cea mai bună calitate, indiferent de preferința pentru o saltea din arcuri, saltea din spumă, saltea memory foam sau saltea din burete.

3. Salteaua optimă trebuie să permită circularea aerului în structura interioară. Avantajul unei astfel de saltele este că elimină umiditatea și asigură corpului temperatura optimă pentru un somn odihnitor.

4. Calitatea saltelei trebuie să permită utilizarea acesteia pentru o perioadă lungă de timp făra a-și pierde proprietațile. Achiziționarea unei saltele este o investiție pe termen lung, iar calitatea acesteia atârnă greu în balanță din acest punct de vedere. O saltea de calitate îndoielnică se va deforma și se va degrada în scurt timp.

5. Salteaua trebuie să fie tratată împotriva acarienilor. Acestea sunt bacterii microscopice care pot cauza probleme respiratorii sau alergii.Este important ca materialele componente ale saltelei, cum ar fi stofa și vatelina, să fie tratate împotriva microorganismelor.

Magazinul online Noapte Bună oferă consiliere individuală clienților în alegerea saltelei potrivite. Nevoile sunt variate, în funcție de posibile probleme medicale, de structura corpului fiecăruia, de spațiul alocat saltelei în casă și de preferințe.

 Orele de odihnă și relaxare mult dorite sunt doar la un pas de a deveni realitate.Urmând cele cinci sfaturi de bază, alături de optarea pentru consiliere, puteți lăsa în urmă diminețile în care vă trezeați mai obosiți decât după o zi de muncă.  Veți descoperi că alegerea saltelei potrivite pentru dumneavoastra a devenit mult mai simplă și veți putea întâmpina noua zi cu zâmbetul pe buze și un val de energie.

Despre Magazin saltele Noapte Buna

Magazinul online noapte-buna.ro va ofera o gama variată de saltele profesionale Domusflex, punând accent pe calitatea produselor, in functie de cerintele fiecărui utilizator. Prin intermediul site-ului www.noapte-bună.ro puteți achizitiona saltele normale, semiortopedice, ortopedice, superortopedice, memory foam și latex.