Saltele pentru hoteluri si pensiuni – investitie in confort!

BUCURESTI - 30 septembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, HoReCa, Retail

Pentru cei mai multi dintre noi hotel e sinonim cu odihna. Fie ca alegem hotelul in vacanta cu familia sau intr-o delegatie de serviciu, un lucru e cert: de la patul de hotel avem pretentii direct proportionale cu numarul de stele, respectiv margarete pe care unitatea l-a primit. Magazinul online de saltele Noapte Buna vine in intampinarea hotelierilor cu o oferta variata de saltele de calitate garantata Domusflex.

Saltea memory foam Venezia

Saltea memory foam Venezia

 O saltea perfecta pentru o noapte buna! 

Noapte-Buna.ro

De cate ori v-ati intrebat, ca si hotelier sau proprietar de pensiune: Care a fost impresia pe care camera a lasat-o clientului? S-a simtit acesta confortabil si bine odihnit a doua zi sau dimpotriva? Indiferent de raspunsul clientului, un rol important l-a avut tipul de saltea pe care acesta a dormit.

Salteaua, alaturi de somiera si asternuturi sunt extreme de importante in asigurarea confortului clientilor. Tocmai de aceea, alegerea acestora este foarte importanta. Un client multumit va reveni cu siguranta si va recomanda hotelul si cunoscutilor sai. Altfel spus, conducerea unui hotel sau a unei pensiuni ar trebui sa investeasca in confortul oaspetilor, caci un client multumit este cea mai buna reclama.

Clientii dumneavoastra au nevoi diferite, asa ca alegerea saltelei trebuie facuta cu grija. Pentru a sti care este salteaua potrivita si a putea apoi lua decizia optima, e bine de stiut care sunt beneficiile fiecarui tip de saltea pentru care ati putea opta.

Saltelele normale , fie ca sunt cu arcuri sau din burete, asigura o buna sustinere a coloanei vertebrale si permit circulatia aerului in interiorul lor. Calitatea unei saltele normale este in functie de numarul de arcuri(calitatea sustinerii) si de grosimea sarmei de otel(asigura fermitatea). Pentru mai multe informatii este de preferat sa apelati la consilierii magazinului.

Saltelele semiortopedice sunt saltele de o duritate medie ce asigura o pozitie corecta a coloanei vertebrale si a articulatiilor. Sunt si hipoalergenice, oferind protectie impotriva microorganismelor ce provoaca diferite tipuri de alergii. Un aspect deloc de neglijat este acela ca o saltea semiortopedica are doua fete: un strat de lana termoregulatoare pentru iarna si unul de vatelina de bumbac pentru vara. Stratul din poliuretan este antitranspirant si antialergenic, ceea ce face ca salteaua sa fie si mai placuta si mai igienica.

Saltelele cu memory foam sunt saltele ergonomice ce sustin foarte bine coloana vertebrala si o mentin in timpul noptii. Stratul de poliuretan din compozitie este sensibil la caldura, asigurand astfel atat o adaptare la forma corpului(distribuind eficient presiunea acestuia), cat si o mai buna incalzire(un lucru util pe vreme rece). Sunt hipoalergenice, asigura independenta fata de partenerul de somn si ajuta la imbunatatirea circulatiei sangvine.

Indiferent de tipul de saltea ales, calitatea trebuie sa fie prioritate. Nu faceti compromisuri , o saltea de buna calitate va fi o investitie in confortul clientilor si inca una pe termen lung! O saltea calitativa va putea fi utilizata pana la 10 ani. O investitie in cea mai buna saltea nu te costa mai mult de 0.5 ron pe noapte, astfel afacerea dumneavoastra nu va face rabat de la calitate, dar va fi in acelasi timp profitabila!

Despre Magazin saltele Noapte Buna

Magazinul online noapte-buna.ro va ofera o gama variată de saltele profesionale Domusflex, punând accent pe calitatea produselor, in functie de cerintele fiecărui utilizator. Prin intermediul site-ului www.noapte-bună.ro puteți achizitiona saltele normale, semiortopedice, ortopedice, superortopedice, memory foam și latex.