Dupa depasirea tuturor barierelor, ASP ORADEA merge si in POLONIA!

BUCURESTI - 21 august 2009

Comunicat tip General in Sport

Dupa depasirea tuturor barierelor, ASP ORADEA merge si in POLONIA! Mai multe imagini puteti gasi la adresa http://www.magisterclub.ro/mbc/ro/index.php?id=csrs&page=28

Dupa depasirea tuturor barierelor, ASP ORADEA merge si in POLONIA!

WROCLAW, 3 – 6 septembrie 2009. In perioada 3 – 6 septembrie 2009, Clubul Sportiv Start Wroclaw va organiza in Polonia, la Wroclaw – municipiul voivodatului Silezia Inferioara, un puternic turneu international de baschet in fotoliu rulant, la care vor participa echipe din POLONIA, AUSTRIA, CEHIA, GERMANIA si ROMANIA. Tara noastra va fi reprezentata de echipa ASP Oradea, care va evolua dupa urmatorul program:

Vineri, 04.09.2009
START WROCLAW - ASP ORADEA
Sambata, 05.09.2009
HOBBIT BRNO - ASP ORADEA
ASP ORADEA - SALZBURG
RSC BERLIN - ASP ORADEA
Duminica, 06.09.2009
Meciurile pentru stabilirea clasamentului final (finalele).

Componenta echipei ASP Oradea este aceeasi cu cea de la Turneul International de Baschet in Fotoliu Rulant \'GORAN 2009\' din Banja Luka, capitala de facto a republicii Srpska, Bosnia Hertegovina, competitie de la care sunt publicate imagini cu sportivii in articolul de la adresa urmatoare: http://www.magisterclub.ro/mbc/ro/index.php?id=csrs&page=27

ASP ORADEA are ca scop crearea unui cadru propice pentru integrarea persoanelor cu dizabilitati si promovarea sportului adaptat, integrarea prin sport, promovarea sportului pentru persoanele cu dizabilitati, a baschetului in fotoliu rulant si urmareste cresterea gradului de perceptie a societatii romanesti fata de aptitudinile persoanelor cu dizabilitati motrice si nevoia de sprijin a acestora din partea comunitatii. Promovarea in afara granitelor tarii a baschetului in fotoliu rulant practicat in Romania este o prioritate.

“Prin aceasta participare reusim sa demonstram ca inca mai exista interes pentru sportul adaptat si ca am reusit sa crestem si sa promovam baschetul in fotoliu rulant dincolo de granitele tarii”, ne-au declarat Cristina Cozma, presedinta ASP Oradea si Viorel Cartis, managerul de proiect ASP Oradea, rugandu-ne sa nu uitam sa multumim celor care cred in continuare in ei si ii sustin:

EXTREME ZONE ADVENTURE ( www.extreme-zone-adventure.ro ) organizeaza activitati sportive extreme si team-building si comercializeaza articole sportive: raft-uri, caiace, echipamente, jocuri si hidrobiciclete. Sporturile extreme si activitatile conexe sunt practicate cu instructori autorizati.

Extreme Zone Adventure SRL a fost infiintata la sfarsitul anului 2007, din pasiunea pentru sporturile si activitatile outdoor (mai mult sau mai putin extreme) a doi tineri: Adrian Iuhas si Radu Tanase, pe care-i citam: “Nu suntem doar o simpla firma de sporturi extreme si activitati outdoor. Ne dorim a fi un liant al tuturor firmelor, asociatiilor, cluburilor si al organizatiilor cu profil asemanator, deoarece scopul nostru este de a promova turismul local si national si a-l ridica la standarde europene. Impreuna cu colaboratorii nostrii, am creat, pentru toate gusturile, o oferta deosebit de bogata si de generoasa de activitati desfasurate in inima naturii. Indiferent de anotimp, amatorii de adrenalina vor gasi la noi motive de a reveni iar si iar”.

FAN COURIER EXPRESS ( www.fancourier.ro ) este liderul companiilor de curierat rapid intern din Romania, avand cea mai numeroasa echipa, cea mai mare flota si cea mai vasta retea de acoperire.

FAN Courier a depasit anul acesta un total de 28 000 de clienti. Fie ca vorbim despre clienti ce provin din industrii consacrate (financiar – bancar, asigurari, cosmetice, mass-media) sau din cele mai noi ramuri (comert electronic, teleshoping), acestia aleg in fiecare zi FAN Courier pentru serviciile de curierat.

ADEPLAST ( www.adeplast.ro )
Materiale de constructii. Mortare uscate mecanizate. Glet. Adeziv. Silozuri mobile pentru mortare. Sape si tencuieli uscate.

ADEPLAST S.A. Oradea este producator si distribuitor de materiale de constructii pentru finisaje (mortare uscate, in special adezivi de gresie si faianta, kituri de rostuit, adezivi pentru lipirea si armarea polistirenului, sape autonivelante, gleturi de ipsos si ciment, tencuieli cu aplicare manuala si mecanizata).
In gama de produse distribuite s-au adaugat termosistemele, vopselele si tencuielile decorative, produsele pentru izolare termica si fonica precum polistirenul expandat, cel extrudat si vata de sticla.

HUMMEL ROMANIA ( http://www.hummelsport.ro )
hummelsport este distribuitor autorizat exclusiv in Romania a hummel International Danemarca.

Caracter din 1923
Povestea brand-ului hummel isi are originile in Hamburg in 1923, cand familia Messmer a inceput sa lipeasca primele crampoane de cauciuc pe talpile pantofilor sport.
De atunci si pana in zilele noastre, tehnologia si moda au devenit elementele vitale ale unei povesti care abia incepe…

MAGISTER BUSINESS CLUB functioneaza ca agentie de marketing, relatii publice si publicitate, cu tarife reduse pentru membrii sai. Din 2007, compania a inclus in programul sau de responsabilitate sociala si sprijinirea activitatilor de atragere de fonduri, relatii publice si publicitate ale organizatiilor neguvernamentale din Romania.

Despre MAGISTER BUSINESS CLUB SRL

Marketing & PR:
Magister Business Club SRL
0040268473087
marketing@magisterclub.ro