Parteneriat Magister Software - Maguay pentru furnizarea de sisteme pentru retail

BUCURESTI - 4 iunie 2010

Comunicat tip General in IT&C

Incepand cu luna mai 2010, Magister Software a incheiat un parteneriat strategic cu firma Maguay Impex prin care Maguay va produce sisteme specializate pentru backoffice-ul de magazin din clasa MultiCom Server, SmartBox Workstation si EasyData Workstation, furnizate de Magister Software...

Parteneriat Magister Software - Maguay pentru furnizarea de sisteme pentru retail

Incepand cu luna mai 2010, Magister Software a incheiat un parteneriat strategic cu firma Maguay Impex prin care Maguay va produce sisteme specializate pentru backoffice-ul de magazin din clasa MultiCom Server, SmartBox Workstation si EasyData Workstation, furnizate de Magister Software in cadrul solutiilor sale pentru magazine si supermarketuri.
Decizia pentru incheierea acestui acord de parteneriat a fost determinata de tendinta Magister Software de a oferi echipamente din ce in ce mai performante pentru magazinele ce folosesc solutiile sale, la un pret competitiv si fiabilitate garantata.
Din acest punct de vedere, Maguay este la ora actuala principalul furnizor de echipamente de tip server asamblate in Romania, pozitia sa fiind datorata experientei vaste in acest domeniu.
Prin acordul incheiat Maguay isi va extinde expertiza acumulata catre segmentul cel mai dinamic al momentului – servere entry-level pentru solutiile oferite de Magister Software.
Sistemele vor fi furnizate pe canalele de distributie ale Magister Software in cadrul pachetelor de dotare pentru magazine si supermarket-uri si vor fi promovate printr-o strategie de co-branding Magister Software - Maguay. Toate cele trei statii PC vizate sunt extrem de performante pentru mediul retail, fiind bazate pe componente 100% certificate Intel si sisteme de operare Windows 7.
Obiectivul Magister Software este sa aduca performanta si fiabilitatea in sprijinul comerciantilor medii din Romania prin echipamente de ultima generatie la cel mai bun pret.

Despre Magister Software

La ora actuala peste 3000 de magazine din intreaga tara folosesc solutiile furnizate de Magister Software. Compania este unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme complete integrate pentru sectorul retail avand si o gama larga de servicii, printre care un call center national si asistenta tehnica prin helpdesk. Pentru detalii accesati www.magister.ro.
Tel/Fax: 031.805.60.69/031.805.60.70

marketing@magister.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/magister-software/parteneriat-magister-software-maguay-pentru-furnizarea-de-sisteme-pentru-retail