Solutia SmartCash Shop a fost implementata in reteaua de magazine Guess

BUCURESTI - 14 octombrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Cele trei magazine din reteaua Guess existente pana acum in Romania, deschise in Bucuresti si Constanta, au decis de curand sa implementeze solutia software SmartCash Shop...

Magazinul din Calea Victoriei, unde se afla si depozitul central, magazinul din Mall Plaza Bucuresti si cel din Tomis Mall Constanta sunt reprezentante ale binecunoscutului brand italian Guess, care propune clientilor sai confectii pentru femei, barbati si copii, incaltaminte si accesorii de cea mai buna calitate.
Varianta de solutie aleasa de magazinele Guess Romania este de tip monopost, incluzand un POS si o statie de lucru pe acelasi calculator, imprimanta fiscala, monitor LCD si cititor de coduri de bare.
Datele in cadrul retelei de magazine se transmit prin internet, folosind serviciul de colocare date, pus la dispozitie de Magister Software, furnizorul de solutie si integratorul.
Reteaua Guess planuieste sa se extinda in toata tara, in viitorul cel mai apropiat, pentru inceput prin deschiderea a doua noi magazine in Iulius Mall Timisoara, unde aceeasi solutie software va fi adoptata.

Despre Magister Software

Magister Software se poate mandri n ultima perioada cu un numar considerabil de instalari in toata tara, devenind astfel unul dintre cei mai importanti producatori de software pentru magazine si supermarket-uri de pe piata romaneasca.

Magister Software
Str. Matei Basarab nr.94,
Sector 3, Bucuresti
Tel/Fax: 021-3228811