Maguay anunta participarea la Tabara Nationala “Forum IT”

BUCURESTI - 25 august 2005

Comunicat tip General in IT&C

In cadrul primei editii a Taberei Nationale „Forum IT” – IT la iarba verde, care se desfasoara la Campina in perioada 24 – 29 august, Maguay va participa in data de 27 August, fiind unul dintre sponsorii actiunii.

Maguay anunta participarea la Tabara Nationala “Forum IT”

Prezenta Maguay la acest eveniment va fi insotita de o prezentare, in cadrul careia vor fi trecute in revista produsele de top oferite de Maguay: statiile grafice si serverele Maguay bazate pe platforme Intel® Pentium® 4 si Dual-Xeon. Prezentarea va fi urmata de un concurs, unde premiul pus in joc este un calculator Maguay PowerStation echipat cu procesor Intel® Pentium® D Dual Core.

„Prin oferirea PC-ului Maguay PowerStation Dual-Core in cadrul concursului, oferim sansa unuia dintre participanti de a pleca acasa cu un sistem de ultima generatie, complet echipat” a declarat Eduard Pughin, Director Operational Maguay.

Tabara nationala Forum IT este organizata de echipa emisiunii Forum IT, in parteneriat cu Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, UNESCO si Consiliul Judetean Prahova, in cadrul programului international "Education for ALL by 2015" al Organizatiei Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura. Asociatiile de tineret Alumno si STG au colaborat la punerea in practica a proiectului.

Despre MAGUAY

Maguay Impex si-a inceput activitatea pe piata IT in 1997, fiind o firma cu capital integral romanesc. In prezent Maguay are deschise trei filiale in tara, la Constanta, Ploiesti si Targoviste.

Maguay este distribuitor pentru Romania al urmatoarelor produse: Iiyama (monitoare profesionale), Trancend (memorii pentru orice tip de echipament), Chieftec si Enlight (carcase si sasiuri PC si servere), PNY Technologies (memorii si solutii grafice profesionale inclusiv Nvidia Quadro), Funkwerk (solutii profesionale pentru retele wireless), Promise Technology (solutii storage), partener autorizat Toshiba si HP.

Ca integrator de sisteme oferim sisteme de calcul desktop, statii grafice si servere Maguay, bazate exclusiv pe platforme Intel, fapt ce le confera robustete, stabilitate si, nu in ultimul rand, fiabilitate.

Certificari detinute de Maguay: Certificare ISO 9001:2001, Intel Premier Provider - cea mai inalta certificare tehnica oferita de Intel, Microsoft Certified Partner, Oracle Partner, Symantec Solutions Provider, Business Partner pentru Novel, Membru al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Membru al Asociatiei Nationale a Importatorilor si Exportatorilor din Romania (A.N.E.I.R.)

Mihaela Ţaga

mihaela.taga@maguay.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/maguay-impex/maguay-anunta-participarea-la-tabara-nationala-forum-it