Ce trebuie sa stii cand comanzi flori online - Evita CAPCANELE!

BUCURESTI - 25 octombrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

livrare flori maisondor

In era in care cele mai deosebite cadouri se afla la doar un click distanta, este foarte usor sa iti exprimi sentimentele pe care le porti personelor dragi. In contextul in care galanteria este un comportament sustinut de facilitatile tehnologice, este simplu chiar si sa trimiti buchetele preferate prin livrare flori Bucuresti. Si totusi, cumparaturile online prezinta un mare risc: acela ca nu stii niciodata daca vei primi exact ceea ce ai comandat. Iata ce trebuie sa stii cand comanzi flori online  pentru a evita astfel de capcane!

Alege o florarie care iti ofera facilitati speciale, in ceea ce priveste comanda ta. De exemplu, atunci cand comanzi flori online de la Maison d’Or vei primi poza reala a buchetului sau aranjamentului tau, inainte ca acesta sa iti fie livrat. In acest mod, te vei asigura ca ceea ce ai comandat corespunde dorintelor tale.

Diversitatea de florarii online iti ofera si o paleta de preturi mai vasta. Pentru ca aranjamentele si buchetele florariilor premium pot fi destul de costisitoare, poti apela la un mic truc: alege acele florarii care iti permit sa optezi pentru buchete de flori configurate. Ce inseamna acest lucru? Daca nu iti doresti ceva anume, floristii vor crea aranjamentul tau fara niciun fel de indiciu din partea ta. De regula, rezultatele sunt uimitoare iar preturile sunt mai reduse in acest caz, deoarece se folosesc florile care se afla in acel moment pe stoc.

Transportul florilor pe care le achizitionezi prin intermediul internetului ar putea fi un alt aspect care sa te preocupe. Probabil ca mai ales in cazul in care nu le-ai cumparat pentru tine, iti doresti ca ele sa ajunga proaspete la destinatar. Din acest motiv, noi te sfatuim sa alegi florarii online care livreaza prin curieri proprii, ce se vor asigura ca buchetele si aranjamentele ajung la destinatie impecabile.

Un alt truc pe care trebuie sa il stii pentru a evita capcanele pe care ti le-ar putea intinde anumite florarii online lipsite de profesionalism este sa consulti testimonialele celoralalti clienti. Desi in aceasta nisa fiecare experienta este diferita, poti afla detalii pretioase din review-urile acestora.

Stim cat de deranjante sunt acele e-mailuri cu caracter publicitar pe care companiile ti le trimit, de multe ori fara ca tu sa le fi solicitat acest lucru. Insa, in cazul in care ai ales o florarie online la care crezi ca vei mai apela si pe viitor, este recomandat sa te abonezi la newsletterul acesteia, pentru ca astfel vei fi la curent cu noutatile si cu reducerile aplicate la selectiile de produse care te intereseaza.

Crearea unui cont de client este un alt pas pe care il poti face atunci cand comanzi flori online. Astfel, vei avea o evidenta clara a comenzilor tale, facilitate foarte utila in situatiile in care intervin diverse probleme.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/maison-dor/ce-trebuie-sa-stii-cand-comanzi-flori-online-evita-capcanele