Top 5 detalii care te transforma intr-un gentleman

BUCURESTI - 15 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle


“Gentleman” - un termen pe care majoritatea femeilor il utilizeaza pentru a descrie barbatul atent si extrem de manierat. De fapt, acest atribut este folosit pentru a complimenta barbatii cu o conduita aleasa, impecabila, indiferent daca ne raportam la relatiile sentimentale sau la cele profesionale.

“Gentleman” - un termen pe care majoritatea femeilor il utilizeaza pentru a descrie barbatul atent si extrem de manierat. De fapt, acest atribut este folosit pentru a complimenta barbatii cu o conduita aleasa, impecabila, indiferent daca ne raportam la relatiile sentimentale sau la cele profesionale. Din pacate, foarte multi dintre reprezentantii sexului tare au uitat sa fie domni in zilele noastre, dar asta nu inseamna ca acest comportament nu se poate deprinde. Vrei sa te bucuri de aprecierea celorlalti si sa le impresionezi pe doamne? Afla top 5 detalii care te transforma intr-un gentleman!

Tinuta

Prima si poate cea mai usor de realizat schimbare pe care trebuie sa o iei in calcul daca vrei sa devii un gentleman adevarat este cea care tine alegerile tale vestimentare. Ca ne place sau nu, haina face omul, iar prima impresie are un impact mai mare decat ne-am dori, poate, asupra celor care ne intalnesc.

Tine cont de faptul ca un gentlemen, prin definitie, este un barbat foarte bine imbracat, ale caror tinute debordeaza rafinament si bun gust. Adopta un stil elegant si investeste in piese de calitate.

Vocabularul

Acum ca ai reusit sa fii imbracat la patru ace, e timpul sa trecem la urmatorul nivel: eleganta vocabularului. Un domn in sensul real al cuvantului nu va ridica tonul in discutiile pe care le are, nu va folosi cuvinte jignitoare sau ofensatoare la adresa interlocutorului sau nici nu va ezita sa foloseasca, ori de cate ori este nevoie, cuvinte precum “Va rog”, sau “Multumesc”.

Lectura te poate ajuta sa iti imbunatatesti vocabularul si poate chiar si sa te apropi de “viziunea” de viata a unui gentleman.

Discretia

Pentru a putea fi catalogat drept gentleman, un barbat trebuie sa fie extrem de discret. Pe de-o parte, discretia sa se poate manifesta prin limbaj, prin comportament, dar si prin elementele de comunicare non-verbala (mimica studiata, gestica moderata, tinuta bine aleasa). Aceasta este, probabil, capitolul la care vei avea ceva mai mult de lucru, mai ales daca esti o fire expansiva.

Punctualitatea

Punctualitatea este o alta caracteristica atribuita unui gentleman. Un asemenea barbat stie ca punctualitatea este o manifestare a respectului, de aceea va avea grija sa nu intarzie nici la intalnirile de afaceri, nici la cele amoroase. Asadar, ia in considerare acest sfat: mai bine ajungi mai devreme decat...mai tarziu!

Diplomatia

Un gentleman va avea o atitudine diplomata, indiferent in ce situatie s-ar afla.

Isi va pastra calmul si va stii sa gestioneze chiar si contextele mai putin placute. De asemenea, diplomatia implica si o oarecare inteligenta intuitiva, pe care un gentleman si-o dezvolta continuu.

Stii ce mai face un gentleman? Cadouri! Pentru ca acestea reprezinta o modalitate eleganta de a exprima anumite trairi, cadourile sunt un must-have in arsenalul domnilor adevarati. Si cum orice cadou destinat femeilor se ofera doar insotit de o floare, floraria Maison d’Or a introdus in colectie cel mai deosebit cadou: superbii trandafiri criogenati!

Micile atentii fac parte din apanajul unui gentleman, asa ca nu te teme sa organizezi astfel de surprize pentru persoanele speciale.