maketing    

Comunicate de presa si evenimente pe tema maketing

 • maketing. smbc

  maketing

  Bucuresti - 9 April 2019

  Comunicat de Catalyst Solutions SRL

  Catalyst Solutions anunta organizarea evenimentului Sales & Marketing Boot Camp. Pe 16 aprilie, la Impact Hub Bucuresti are loc editia cu numarul 4. Evenimentul este organizat in fiecare an si se adreseaza studentilor si absolventilor pasionati de ma ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: vanzari , studenti , maketing , sales&marketing boot camp

  Vezi toate comunicatele de presa despre maketing

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul maketing.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la maketing. Informatiile despre maketing cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul maketing, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la maketing, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.