Petreceti Valentine's Day la Tg-Jiu

Targu Jiu - 7 februarie 2009

Comunicat tip General in Turism

Pensiunea Golden din Targu-Jiu, vine in intampinarea clientilor sai cu camere spatioase si salon,amenajate conform standardelor europene, este in topul celor mai bine situate spatii de cazare din oras,fiind amplasata la 50 m de strada principalala (Str. Victoriei) si la circa 5 minute de parcul central in care sunt prezente operele lui Brancusi.In vecinatatea pensiunii se afla RESTAURANTUL BON MARIAGE recunoscut pentru felurile deosebite de mancare la cel mai bun raport calitate-pret.

Indiferent de sezon, excelenta reputatie, arhitectura deosebita si ospitalitatea specifica orasului, ne recomanda ca destinatia ideala pentru calatorii de afaceri, vizite ale obiectivelor turistice, receptii sau evenimente speciale sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati.

Este placerea noastra sa va anuntam ca de Valentine's Day va puteti bucura de o sedere in Tg-Jiu la fel ca si acasa. Totul este aranjat pentru confortul dumneavoastra.Fiecare camera este mobilata cu stil, oferind un inalt standard de acomodare la preturi atractive combinand facilitatile unei pensiuni cu intimitatea camerelor.Relaxati-va si bucurati-va de o ambianta extrem de eleganta. Punem accent deosebit pe siguranta si securitatea personala, oferind in acest sens cele mai moderne echipamente antiincendiu si de securitate.Camere duble sau single la alegerea dumneavoastra, le puteti folosi ca locuri foarte confortabile pentru a va odihni sau a petrece timp placut alaturi de persoana iubita. Pentru a face o surpriza placuta partenerului de viata venim in ajutorul dumneavoastra cu pachetul 'Extra Romantic Room'-camera amenajata in stil romantic pentru a va surprinde partenerul in mod placut.
Acest pachet costa 120 lei si include:
Camera aranjata romantic la lumina lumanarilor in cochetele noastre spatii de cazare.Pentru a petrece o noapte romantica impreuna cu persoana iubita camera este asezonata cu sampanie,cos cu fructe,buchet de flori,pat cu petale.

Va asteptam cu Valentine's Day la Pensiunea Golden din 14 februarie pana la sfarsitul lunii!

Despre Mange Prest SRL

Camerele luminoase si primitoare vă oferă confortul maxim,prin îmbinarea stilul clasic cu cel modern.Totodata este locul ideal pentru a organiza întâlniri de afaceri, punându-vă la dispoziţie 14 de locuri de cazare,si un salon foarte spatios.

www.pensiuneagolden.ro

REZERVARI LA 0721282330
pensiuneagolden@yahoo.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mange-prest-srl/petreceti-valentines-day-la-tg-jiu